Hogyan osszam be az időmet?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 09:43
2/2 anonim válasza:
nekem az összes barátom és barátnőm jobban osztotta be az idejét nálam, és ez még most is így van, tegyél fontossági sorrendet, én soha nem tudtam fontossági sorrendet tenni, legyél kezdeményező, én soha nem tudtam az lenni, és legyen sok ötleted, nekem soha nem voltak jó ötleteim, legyél aktív, csináld végig, amit elkezdtél, de ne legyen túl nagy ára, bődületes nagy, soha ne legyen a tetteidnek olyan visszacsatolása, ha sikerült, hogy de kár, mert az a másik dolog viszont kárba veszett túl nagy volt az ára, hallgass a barátaidra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!