Miért utálok közösségben lenni?
Sokan kedvelnek, de még se szeretem közösségben tölteni az időm. Még iskolás vagyok, szóval örülnöm kéne hogy még nem kell dolgoznom! :( De tök mindegy, mert utálok közösségben lenni. Miért van ez?:(
Egyedül sokkal jobban elütöm az időt, míg más társas lény és magában meg unatkozik, én addig társaságban unom halálra magam, de egyedül meg tökéletesen elütöm az időm. Nem értem...
15 éves korban mág alig hasonlítasz arra, aki később leszel. Személyiségről 15 éves korban alig lehet beszélni. Úgyhogy lehet itt egyszerű kamaszkori zavar. Majd 7-8 év múlva visszatérhetünk a kérdésre.
Persze sokan nem szeretik a társaságot. Az emberek kb. fele élvezi a társaságot és irtózik az egyedülléttől. Másik felük csak ritkán igényli a társaságot és igényli néha vagy gyakran az egyedüllétet.
Mivel az emberek sokfélék (és ostobaság azt gondolni, hogy jó lenne, ha mindenki egyforma lenne), vannak a társaságot nagyon nem igénylő, az egyedüllétet szinte mindig előnyben részesítő emberek is.
Végül, vannak szélsőséges személyiségek, akik kifejezetten utálják a társaságot és igyekeznek távol maradni az emberektől, nem akarnak velük kapcsolatba lépni. Gyakran éjszakai diszpécser, éjjeliőr, kamionsofőr, kórboncnok, laboratóriumi kutató stb. szerepben lehet találkozni velük. Ezek az állások betöltetlenek maradnának, ha mindenki bulizós zsúrpubi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!