13 éves vagyok és útálok iskolába járni de nem a
tanulás hanem az ott lévő emberek miatt 1ébként
közösségben sokat vok de nemtudok velük lenni ntom mért
mind1 többi lent?
Először tanulj meg helyesen leírni 10 szót utána gyere vissza kérdezni !!
2010. márc. 29. 16:12
2/11 anonim válasza:
Ne akarj rögtön magántanárt, inkább próbálj beilleszkedni. Az iskola valamennyire felkészít az életre, később is emberek között leszel, és azt is el kell tudnod viselni.
Hidd el, közösségben sokkal jobb, mint egyedül magántanárnál, csak bele kell szoknod, és akarnod kell.
2010. márc. 29. 17:49
3/11 anonim válasza:
Rossz a közösség. Nem tudtál beilleszkedni, vagy kiközösítettek?
2010. márc. 29. 17:57
4/11 A kérdező kommentje:
hát vannak haverok de nemtudom mostanában mindenkit bunkóbbnak látok(mondjuk lehet h én is az vok remélem nem) meg röpiztünk és az úgymond legjobb bnőim úgy osztották be a csapatokat h ők és 3 aki jól tud röpizni én meg 4 olyannal akik nemtudnak röpizni és még én se nagyon!Amikor meg ütöttem 1 jó pontot(nem csak az volt jó xD)nem ütöttem rosszúl(nem szerva hanem visszaütöttem az ő szervájukat és miénk lett a pont)akkor aztmondták h örüljünk h megadták a pontot mert nem jól ütöttem :( meg a "legjobb barátnőim" olyanokat terjesztenek rólam hogy olyanokba vagyok szerelmes aki most sorry h így írom de cigány meg a rosszfajta és ezzel csúfolnak meg a szüleim is elhitték:( meg nagyon beképzeltek mert az 1ik lány ujjatlan pólót vett fel és kiröhögték meg szétkürtölték miért ilyen szemetek?Meg kiohasználnak pl ha viszek mobilt végig náluk van zenét hallgatnak és a közelembe se vannak!A tízóraimat is ők eszik meg ha viszek innivalót mert tesi van megisszák, 1 csomó csomagoló papírt és ruhát adtam nekik és nemhogy meg se köszönték de tök bunkók!Átjönnek gépezni mindig mondják h jönnek én meg mondom h nem lehet de mivel akkor épp nincsenek otthon anyuékmert dolgoznak azt mondják bejönnek hiába nemlehet és leülnek a gépenm elé és hiába küldöm el őket akk is visszjönnek.Jah meg azt ielkezdték terjeszteni h tömöm a melltertómatNem is hordok csak toppot és nem is tömöm :S meg szünetben dirett összekócolják a hajam oda jönnek és így nagyon bekócolják és alig bírom az ujjammal kifésülni tiszta kócos és azzal is csúfolnak emiatt h nem fésülködök :(
2010. márc. 29. 18:13
5/11 anonim válasza:
Magadra vess. Állj már a sarkadra bazki. Azért csinálják veled mert papucs vagy és hagyod. Minek adod oda a telódat? A kajádat? Hülye vagy. Zsarolnak valamivel? Nekem nem úgy jött le. Mond meg nekik hogy hülye gec.ik, nem kapnak se telót, se kaját, nem mehetnek át hozzád, gépezzenek máshol. Ha meg kócolják a hajadat akkor szopasd őket te is. Kérdezd meg hogy mi a f@sznak terjesztenek rólad hülyeséget, ha nem hagyják abba akkor majd jól kiszopatod őket valahogy. Ez a legolcsóbb megoldás, nem kell magántanárhoz menni. Ilyen az élet, vannak bunkók, nem kell hagyni őket.
2010. márc. 29. 19:27
6/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzekkel a bunkókkal,ne is szólj hozzájuk!!!!Csak kihasználnak,közben meg igyekeznek hülyét csinálni belőled.Vannak ilyen emberek sajnos!!!Legyen önbecsülésed,és ne adj nekik se kaját se semmit.Ha megkérdezik miért,csak annyit mondj nekik határozottan,hogy el lehet gondolkodni rajta.Aztán ne is szólj hozzájuk.Engem is kiközösítettek gimiben,szóval nagyjából sejtem mit érezhetsz...Ami nagyon fontos:ne törj meg ebbe,és hidd el magaról hogy NEM a te hibád!!!!!!Nagyon sok osztályban keresnek az ilyen emberek egy "kakukktojást".Ezek jellemtelenek és bunkók...Nem éri meg felemészteni magad miattuk!Ha esetleg vannak az osztályban normálisabbak,próbálj azokkal barátkozni,vagy ha más osztályba vannak,akkor azokkal.
Kitartást neked!
2010. márc. 29. 20:30
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. márc. 29. 21:26
8/11 A kérdező kommentje:
1ébként nem oda adom nekik hanem kiveszik a táskámból a telómat mondjuk a zsebembe hordom 1szer mikor kicsórta az egyik fiú pár perc múlva jött is vissza a pinkód miatt még jó h van rajta.És már sokmindent kipróbáltam de rudjátok a "menőket" mert bunkók hiába próbálod nemlehet szivatni semmi mert ha 1edül vagy csak jobban megszívod!De mind1 2 évet kibírok és akkormeg elinnen :)
2010. márc. 29. 21:28
9/11 anonim válasza:
Szia!
Megértelek, engem is csúfolt egy fiú az osztályban, a többiek pedig kinevettek, nemhogy mellém álltak volna. persze alaptalan és ostoba dolgokkal. Ezek az emberek sajnos nagyon ostobák. Ha ők vannak nálatok is többségben, jobb ha otthagyod őket, mert értelmetlen szenvedned miattuk. Én osztályt váltottam, és utána sokkal jobb lett. Csak a folyosón láttam őket már néha, de nem kellett velük lennem. Vagy esetleg iskolát is válthatsz, de a magántanulóskodás annyira nem egyszerű. Én is voltam egy ideig az, mert később nem az osztály, hanem az iskola miatt másik iskolában akartam leérettségizni magántanulóként, és előtte 3-4-5-ös osztályzataim voltak, ott pedig az osztályozó vizsgán nagyon nehéz volt felelni egy témáról pl.egy költőről részletesen, túl nagy az anyag, és hát az ottani tanárok nem ismernek, és így csupa 1-est meg 2-est kaptam. Igaz, hogy nem volt kedvem készülni a vizsgákra, de azért érdekes, hogy egy erősebb iskolában 4-es 5-ös jegyekkel csak ennyit sikerült produkálnom. Aztán egy esti iskolában érettségiztem le végül a következő évben. Ott mindenki normális volt, nem kötözködtek, ők felnőtt emberekként viselkedtek egymással, segítő közösségként. Érdekes, nem?
2010. márc. 31. 12:33
10/11 anonim válasza:
Hát igen,akkor két évig még összeszorítod a fogaidat és kibírod...Tudom nem könnyű...Erőt neked hozzá! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!