Szegeden 10. év folyammal tanulás? Szeged
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy kiiratkoztam a sulimból nem bírtam már idegileg!És át akartam iratkozni Szegeden a Krudy Gyulába Szakács szakmára,és sajnos ott úgy jött össze a dolog hogy nem vettek fel.Szegeden tudnátok ajánlani valamit ahova be tudnék iratkozni ?Tanulni szeretnék még.Nem vagyok már tanköteles valamit találnom kell suli kezdésig , azt utána már valamelyest könnyebb lenne.Csak a szüleim eléggé szigorúak és ha nem járok suliba eléggé rossz helyzetbe lennék így is abba vagyok.Akár OKJ-s képzés is jó lenne ami tandíjmentes.Köszönöm ha valaki tud segíteni!
Akkor nézd körbe a szegedi sulikat, amelyiken szimpi valamelyik szak, azt hívd fel. Valahova tuti felvesznek!
OKJ-s tanfolyamot azért nehéz találni, mert a legtöbbhöz 10 osztály legalább kell.
És egy esti gimihez mit szólsz? Csak mert a kérdésedből és válaszodból ítélve nem tűnsz hülyének. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!