Miért utálok közösségben lenni?
Sokan kedvelnek, de még se szeretem közösségben tölteni az időm. Még iskolás vagyok, szóval örülnöm kéne hogy még nem kell dolgoznom! :( De tök mindegy, mert utálok közösségben lenni. Miért van ez?:(
Egyedül sokkal jobban elütöm az időt, míg más társas lény és magában meg unatkozik, én addig társaságban unom halálra magam, de egyedül meg tökéletesen elütöm az időm. Nem értem...
Én is így vagyok vele. Sose értettem. Néha amúgy kell a társaság is, de ha túl sokat lógok mondjuk haverokkal akkor lefáradok tőlük és megunom. Néha már tényleg fárasztó követni a sok hülye dumájukat. Máskor viszont igénylem :P
Szóval úgy kell elképzelni mint mondjuk a Sims-ben a Social tabot szerintem. Az meg egyénfüggő, hogy kinek milyen hamar telik be :D
Na de én legszívesebben SOHA se lennék közösségben! Nem értem miért van ez..:( Pedig hozzá kell szoknom, egész életemben emberek közt leszek...
és még csak 15 éves vagyok..előttem az élet
Hát g3ci, neked vannak már problémáid...
Hülyegyerek, majd kinövöd...
be lehet kapni akkor!
van elég bajom, és még te is b*sztatsz?? hát köszi szépen k*rva rendes vagy mondhatom! :'(
Ez ellen sztem nem nagyon lehet mit tenni. Nem szeretsz társaságba lenni, ennyi az egész.De azért jobb ha nem hanyagolod a barátaidat.Ki tudja hogy mikor lesz rájuk szükséged, és mikor kellesz majd te nekik.
14/l
Nem biztos, hogy emo. Lehet, hogy csak mizantróp. Én is az voltam ennyi idős koromban, pedig akkor még sehol sem volt az emo. Ami azt illeti, még most is az vagyok.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!