A magyar vagy a cigány lányok a keményebbek, erösebbek? Mondjuk verekedésbe, vagy akár szkanderba?
Bocs, lehet hulyenek fogtok titulalni, de szm jo a kerdes. Ha megtamadnak, muszaj verekedj, mert ha nem agyonvernek.
A ciganyok ugy mukodnek, hogy letezik egy kozhieedelem, hogy erosebbek, s ők aztan ellatjak a bajodat. A valosag az, hogy tenyleg szivosabbak, mint sokan kozulunk, hisz sokmindent ki kell birjanak, viszont ugy mukodnek ők, mint a kutyak: Ha falkában jonnek, kapd el a legerosebbet, s pakolj ra egy olyant, hogy menjen el a kedve, hogy vissza adja (van egy mondas, hogy azt a pofot szoktak visszaadni, ami nem elég nagy...). Ezutan a tobbi cigó is huz a busba, foleg, ha tobben vagytok, nem egyedul. Azt hiszik, ők a kemények, de ez nem igaz. Az nekik az előnyuk, hogy verengzobbek, és elszantabbak, ha harchelyzet van, hisz nagyobb a tapasztalata. A kutyaknal sem az nyer, amelyik erosebb, hanem amelyik ramenosebb.
hát én magyar vagyok, de a párom szavaival élve rinocérosz válik belőlem, ha valaki feldühít...vonja le mindenki a következtetést :D
20/L
ma 12:43 és 20/L köszönöm! Főleg az elsönek, elég jol látod sztem a dolgokat. Sok kocka meg csodálkozik, ha kap egy pofont egy cigotol. :S van egy ismerösöm, szerinte sok cigocsaj jobban verekszik, mint jopár srác...S
Köszönöm és várok további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!