Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megalázó viselkedés ez egy...

Megalázó viselkedés ez egy fodrásznál?

Figyelt kérdés
vidéki kisvárosi férfifodrász, évente talán 2 alkalommal ha meglátogatom. ha munka végeztével előszedem a pénz nagyját, majd utólag keresgélve apróból kipótolva ( mondom is hogy a végét apróban tudom adni =ne számítson jattra) a maradékot, semmi borravalót nem hagyva pontosan kifizetve a szolgáltatás árát fizetek, jogos részéről bárminemű negatív felhang?
2016. okt. 7. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem csodálkoznék ha nem adna legközelebb időpontot...
2016. okt. 8. 15:02
 12/12 A kérdező kommentje:
1600ot kért, az előttem lévőtől és tőlem is, ő adott 200(!) ft. borravalót én a papír ezerötszázat és aztán a százast még, nem vettem észre hogy neheztelte volna vagy bármi rossz felhang, viselkedés hogy csak a szolgáltatás árát fizettem
2016. okt. 8. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!