Felétek milyenek az emberek?
1-es melyik bolygóról írsz?/ nagy IQ-dal azt nem írtad.
Milyen inget ne vegyen magára senki? Nem lehet erre a kérdésre érdemben válaszolni. Nagyon vegyesek az emberek.í egyénileg kell megfigyelni, morálisan milyen szinten van valaki.
Első válaszoló, te egy végtelenül szánalmas, primitív ember vagy, aki nem tekinti embertársait egyenlőnek, hanem felsőbbrendűnek tartja magát.
A te sajátos, szánalomra sem méltó gondolkodásmódod tesz téged jóval intelligencián alulibbá azoknál az embereknél, akiket tulajdonképpen leírtál.
Mintha egy másik generációból vagy másik korból szóltál volna, de még maga az általánosítás is, hogy a vidéken élő emberek azért dolgoznak, hogy ti ehessetek... én vidéki vagyok, és ha tudnám, hogy te merre laksz, küldenék fel neked egy szelet kenyeret, amit én sütöttem, és tettem bele ciánt...
...ásd el magad, te primitív, szellemileg éretlen, gyomorforgatóan buta, szánalomra sem méltó féreg. A hozzád hasonló, embernek nem nevezhető állatok miatt tart ott az Ország, ahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!