Nem tudom, hogy csak én érzem e kényelmetlennek, hogy valaki-k, már olyanrol pletykálnak, amit még el sem kezdtem? és magam se tudom, hogy meg e csinálom?
Figyelt kérdés
Arrol van szo ,hogy hajtásira készülnék,de még csak a jelentkezési papírnál tartanák,és már egy valaki el is ujságolta egy valakinek,. én nem akartam az illetö tudtára adni. A hir tovább ment,már más is tudja( vagy tudják). Még el se kezdtem,és még az se biztos ,hogy a hajtási meg lesz. De már más autoját akarják,hogy vezessem.... Tudok egypár személyröl,akik nem csinálták meg. Szerintetek? Szerintem ez az én dolgom,és ha ugy akartam volna,akkor egyenlöre nem igen tudták volna még meg...........Most mondjuk,ha elkezdeném ,azt mondani,hogy meggondoltam?2016. okt. 4. 07:27
11/11 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint,tipikus pletykafészek! Saját-otthoni dolgairol hallgat,a másikrol meg járatja a száját!
2016. okt. 5. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!