Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy csak én érzem...

Nem tudom, hogy csak én érzem e kényelmetlennek, hogy valaki-k, már olyanrol pletykálnak, amit még el sem kezdtem? és magam se tudom, hogy meg e csinálom?

Figyelt kérdés
Arrol van szo ,hogy hajtásira készülnék,de még csak a jelentkezési papírnál tartanák,és már egy valaki el is ujságolta egy valakinek,. én nem akartam az illetö tudtára adni. A hir tovább ment,már más is tudja( vagy tudják). Még el se kezdtem,és még az se biztos ,hogy a hajtási meg lesz. De már más autoját akarják,hogy vezessem.... Tudok egypár személyröl,akik nem csinálták meg. Szerintetek? Szerintem ez az én dolgom,és ha ugy akartam volna,akkor egyenlöre nem igen tudták volna még meg...........Most mondjuk,ha elkezdeném ,azt mondani,hogy meggondoltam?

#Pletykálnak
2016. okt. 4. 07:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hajtási?

Jogosítványra gondolsz?

Gépjárművezetői engedély.

2016. okt. 4. 07:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ,ki hogy nevezi.
2016. okt. 4. 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Hívhatod görögdinnyének is, de ha szeretnél kommunikálni másokkal, olyan szavakat használj ami kölcsönösen egyértelmű de legalábbis könnyen értelmezhető. Mert ez a kontextusból visszafejtés nem szerencsés.
2016. okt. 4. 08:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés,hogy hogyan nevezzük.De ha akarod vodičsky kurznak is nevezhetjük. és a kérdésemre választ tudnál adni?Vagy valaki tudna rá válaszolni?....Köszönöm.
2016. okt. 4. 08:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz, mert a magyarországi magyarok nem mindig értik a felvidéki szlenget. Nálunk mindenki érti, mit takar a hajtási, de itt elkezdenek kötekedni. :D

Amúgy egyszerű, ne beszélj róla senkinek vagy ne foglalkozz vele. Mást amúgy sem tudsz csinálni.

2016. okt. 4. 08:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a pletykákkal és azzal, hogy más mit akar. Koncentrálj a jogsira, a vizsgákra, a tanulásra. Ők semmivel nem lesznek többek, sem kevesebbek, ha te leteszed a jogsit, lehet, hogy csak irigységből pletykálnak.

Sok sikert a jogsihoz! :)

(U.i.: Én Pest megyében nőttem fél, még sosem hallottam azt a szót, hogy hajtási. :-o)

2016. okt. 4. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, falusi pletyka. Mindenhol van ilyen, majd megunják.
2016. okt. 4. 09:10
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Magyar vagy? :D
2016. okt. 4. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért emberek, nem kell túl sok ész ahhoz, hogy valaki kitalálja, hogy a hajtási engedély az a vezetői engedély, vagy jogosítvány.

Teljesen érthető, amit a kérdező kérdez, nem kell neki beszólni!

Kérdezőnek:

Hát ilyen az élet, a hírek terjednek. Most már kitudódott, nem tudsz mit csinálni. Nem érdemes variálni vagy visszacsinálni. Meg lesz az engedélyed, de ez a te dolgod.

Tőlem is amikor megkérdezik, hogy van-e jogsim, mondom hogy persze van, de más autóját nem vállalom vezetni. Illetve csak nagyon közeli ismerősökét, ha tényleg muszáj, és csak ha műszakilag kifogástalan állapotban van, de ez esetben sem hagyom hogy ebből rendszer legyen. Elég bajom van a sajátommal is, nem hiányzik nekem az, hogy mások autójával is nyűglődjek. :)

2016. okt. 4. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:

9:

A szövegkörnyezetből nekem is a jogsi lett a tippem, aztán ezt a kommentelők megerősítették, de az első mondatoknál, mikor még nem írta le, hogy autóról van szó, én azt hittem fogathajtó versenyre készül nevezni :-)

Amúgy ilyen a pletyka természete. Anno, mikor összejöttem a barátnőmmel, aki ma a feleségem, már 2 hónappal előtte tudni vélték mások, hogy járunk :-)

2016. okt. 4. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!