Nekem ki kellene állnom magamért, ha a házban r*bancoznak, pletykálnak rólam, vagy különben a fejemre nőnek?
nem tudom, hogy ennek nagy feneket kerítsek e, mert esetleg ha nem, akkor várható, hogy azt hiszik velem bármit meglehet?
csak mert annyira nem ezen a szinten vagyok, hogy most álljak neki, mit mondtál?, dirr, egy pofon, meg hasonlók..
csakhogy az egyikükelmondta, innenstől menni fog a pletyka a reakciómról.
szóval ha nem teszek semmit, lehet kezdi akkor a másik is, megint másik..nem?
szomszédok, akikkel naponta találkozok.
jönnek-mennek itt az infok
és amúgy egy másik is elkezdett engem kérdezgetni, de azt bezzeg ő nem mondta, hogy mi van a háttérben
nem tudok az ilyen primok fejével gondolkodni.
tehát pl ha valakit ler*bancoznak és az nem tesz semmit, azzal más is azt hiszi, hogy simán lehet?
Ha a képedbe mondják akkor természetesen ne hagyd...
De miből gondolhatnák h az vagy? Mit tettél azért h ezt mondják?
a házban lakik egy srác, sokat beszélgettünk, sétáltunk, erre az ostoba azt hitte össze jövünk, pedig én csak szimplán egy emberként kezeltem és amúgy meg folyamatosan el is utasítottam ha olyannal jött, pl virágot akart adni, mondtam, nem kell, nem fogadom el, meg sorolhatnám.
gondolom nemrég eshetett le neki, hogy én nem akarok tőle semmit és már mások hallják, hogy r*bancoz, rossz hírem kelti, más is azt kérdezte tőlem, hogy mi most összejövünk? én meg lestem csak, hogy miért jönnénk össze????utána mondja a MÁSIK szomszéd (mondhatta volna az első is....)hogy hallja, ahogy lent r*bancoznak engem, kitárgyalnak, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!