Hogy viselkedsz ha alaptalanul vadolnak, pletykalnak rolad?
Figyelt kérdés
Szolsz az illetonek, vagy meghuzodsz a hatterben? Eltudod viselni, hogy valaki valamiert nem szeret es megis a kozeleben kell lenned? En most kolis vagyok, es nem szeretem a szobatarsaim. Nem kezelem jol a helyzetet. Eleinte szoltam a dolgaikert, de ma mar felhagytam vele, mert semmi ertelme. Igy elviselem oket, de rosszul esik, hogy nem szeretnek, meg akkor is, ha en sem oket. (megjegyeznem sokakkal joban vagyok, nincs senkivel baj, kiveve veluk)2012. márc. 7. 20:59
1/2 anonim válasza:
nem tudod átkérni magad egy másik szobába? vagy ha nincs hely, valakivel cserélni? egyébként csak te nem szereted őket vagy úgy senkivel sincsenek jóban? mert ha senkivel, akkor szerintem próbálj meg minél kevesebbet a szobában lenni, ha pletykálnak rólad, aki ismer, úgyis tudja, hogy nem igaz:)
2/2 anonim válasza:
5000 èrt helyre teszem mind..komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!