Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az nem lenne fura, ha csak...

Az nem lenne fura, ha csak úgy elmennék sétálni? Nektek ezt engedik? Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerintetek nem lenne fura, ha mondjuk 2-4 órácskára elmennék eggyet szellőzni?

Csak azért, hogy elfelejtsem a rossz gondolatokat és egyedül lehessek és a saját gondolataimmal meg a zenémmel.

Nektek ezt megengedik vagy ti szoktatok ilyet csinálni??

A hibákért előre is bocsi, a válaszokért köszii!!

2016. szept. 11. 14:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo!!! Egyaltalan nen az a normalis ha egesznap az ajfonjat nyomogatja valaki.

Csak fel tettem a kerdest.

2016. szept. 12. 06:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy normális. Azt mondtam, hogy megszokott. Sajnos.
2016. szept. 12. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is sétálgattam régebben, ma már nem annyira. Én mindig zene nélkül mentem el, ilyenkor főleg nézelődtem, de természetesen nem ezért indultam el egyedül sétálni. Ez remek alkalom volt mindig arra, hogy rendezzem a gondolataimat, elmélkedjek különféle dolgokról. Néha jó így egyedül kimenni, és csak a saját gondolataiddal törődni. Én ezért sem hallgattam zenét, mert nem akartam, hogy bármi elterelje a gondolataimat. Elég sokat sétáltam így, 1 óra volt a minimum.
2016. szept. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!