Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az nem lenne fura, ha csak...

Az nem lenne fura, ha csak úgy elmennék sétálni? Nektek ezt engedik? Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerintetek nem lenne fura, ha mondjuk 2-4 órácskára elmennék eggyet szellőzni?

Csak azért, hogy elfelejtsem a rossz gondolatokat és egyedül lehessek és a saját gondolataimmal meg a zenémmel.

Nektek ezt megengedik vagy ti szoktatok ilyet csinálni??

A hibákért előre is bocsi, a válaszokért köszii!!

2016. szept. 11. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális. Már nem emlékszem, hogy mikor kezdtem a nagy sétákat, bár nyáron szerintem fiatal tiniként már bőven volt ilyen, mindennap :D Meg nem mondom, hogy 10 évesen volt-e, lehetséges. Jó kis falu széli környék volt, szinte folyton a természetben lógtam nyáron...

Fontos a séta és az egyedüllét, nekem teljesen alap.

Most ugye felnőtt vagyok, a magam ura, akkor megyek el 2-10 órát sétálni, amikor akarok és nincs más dolgom. Kell az.

2016. szept. 11. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
dehogy fura, sokan szeretnek egyedül kobórolni, akkor lehet legjobban elmerengeni, végig gondolni a dolgokat.
2016. szept. 11. 19:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Zenével szerettek vagy annelkul?
2016. szept. 11. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, normális, és szerintem tök jó dolog.
2016. szept. 11. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tehetem, én is minden nap sétálok legalább egy órát, hétvégén akár egész nap is. Zene nélkül, csendben.
2016. szept. 11. 20:18
 6/13 anonim ***** válasza:
nyugisabb deep, chill house zenéket szoktam mondjuk kerékpározás közben hallgatni
2016. szept. 11. 20:49
 7/13 veterán vas ***** válasza:
100%

Nagyon jó dolog, és néha nagyon kell. Nekem akkor jó, ha nincs zene. Azelőtt csak a séta volt, ma már inkább bringázás, de szigorúan egyedül, a saját gondolataimmal.Így megvan a napi testmozgás is, és van mód, a gondolatok rendezése is.

/bevallom, időnként olyan "világmegváltó " gondolataim jönnek, hogy -utólag- könnyesre röhögöm magam rajtuk/

De néha ez is kell...... ;)

2016. szept. 11. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Első voltam. Nos, én majdnem állandóan zenét hallgatok, úgy értem, szinte mindig, bármit csinálok. Sétakor különösen ez van, de azért van kivétel, pl. madárdalos erdőben vagy ha a párommal sétálunk :) Ha elmélyültebben akarok gondolkodni, akkor is jó egy finom lágy zene, ének nélkül. De olykor azért csend van, nem unalmas az sem, szinte mindig tele vagyok gondolatokkal. Fáradtan kell nagyon a zene, amikor kánikulában még fel kell másznom a hegyre, ahol lakom...
2016. szept. 11. 22:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát :)
2016. szept. 11. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

Miért ne lenne normális?? Ez milyen kérdés?

Jah, persze bocsánat, manapság az a megszokott, ha valaki szabadidejében állandóan a fééészbukot meg a sznepcsetet b_szogatja az ájfónján.

2016. szept. 12. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!