Az nem lenne fura, ha csak úgy elmennék sétálni? Nektek ezt engedik? Szerintetek normális?
Sziasztok, szerintetek nem lenne fura, ha mondjuk 2-4 órácskára elmennék eggyet szellőzni?
Csak azért, hogy elfelejtsem a rossz gondolatokat és egyedül lehessek és a saját gondolataimmal meg a zenémmel.
Nektek ezt megengedik vagy ti szoktatok ilyet csinálni??
A hibákért előre is bocsi, a válaszokért köszii!!
Ez teljesen normális. Már nem emlékszem, hogy mikor kezdtem a nagy sétákat, bár nyáron szerintem fiatal tiniként már bőven volt ilyen, mindennap :D Meg nem mondom, hogy 10 évesen volt-e, lehetséges. Jó kis falu széli környék volt, szinte folyton a természetben lógtam nyáron...
Fontos a séta és az egyedüllét, nekem teljesen alap.
Most ugye felnőtt vagyok, a magam ura, akkor megyek el 2-10 órát sétálni, amikor akarok és nincs más dolgom. Kell az.
Nagyon jó dolog, és néha nagyon kell. Nekem akkor jó, ha nincs zene. Azelőtt csak a séta volt, ma már inkább bringázás, de szigorúan egyedül, a saját gondolataimmal.Így megvan a napi testmozgás is, és van mód, a gondolatok rendezése is.
/bevallom, időnként olyan "világmegváltó " gondolataim jönnek, hogy -utólag- könnyesre röhögöm magam rajtuk/
De néha ez is kell...... ;)
Miért ne lenne normális?? Ez milyen kérdés?
Jah, persze bocsánat, manapság az a megszokott, ha valaki szabadidejében állandóan a fééészbukot meg a sznepcsetet b_szogatja az ájfónján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!