Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy párkapcsolatban a felek elmennek (ritkán) egymás nélkul bulizni (nem csak lányokkal)?
A vastag betűs kérdésre a válasz az, hogy igen, normális.
Na de kifejtetted lent... a párod nem díjazná. Én nem mennék el nélküle egy olyan házibuliba, amiben ott lesz az exem is.
Teljesen normális. Ellenben ha nem tudod megbeszélni pároddal, csak felesleges veszekedést és frusztrációt szülne.
Off: Mondjuk én nem értem, miért harap mindenki erre az ex témára... Én a héten is együtt iszogattam, dumáltam az egyik exemmel, párom tudott róla, nem zavarta. De exemet sem zavarná, ha párom velem akarna jönni, mikor átmegyek hozzá...valahogy én ezt mindig le tudtam rendezni normálisan, és senki nem féltékenykedett senkire és soha nem is csaltam meg egyik páromat se.
normális
és nálam nem kérdés h elmenjek e vagy sem
természetesen elmegyek a buliba egyedül
miért van velem ha nem bízik bennem ???
Pontosan amiatt nem kéne menned (én nem mennék, pedig én az exeim nagyrészével tartom a kapcsolatot, egyikkel laktam is egy évet [szakítás után pár évvel], másikkal együtt dolgozom [én ajánlottam be...]),
MERT nem viheted a párod. Ha azt mondta volna "persze, hozd nyugodtan, bár nem tudom, mennyire fogja jól érezni magát így, hogy nem ismer senkit. De ha barátkozós típus, ellesz.", akkor menj, akár a párod nélkül is. De ha "nem díjazná", akkor maradj távol. Akikkel akarsz, azokkal találkozhatsz máskor is.
Meg azért vannak szintek.
-házibuli a párod nélkül
-házibuli, ahol ott az exed a párod nélkül
-házibuli az exednél, a párod nélkül
Az utolsó az már nononononono. A másik kettő szerintem egy egészséges kapcsolatba beleférhet.
Alapesetben nem gáz, nálunk legalábbis semmi gond nincs abból, ha néha külön megyünk bulizni.
Ebben az esetben viszont ha a barátom jönne velem, mert van kedve és ráér, de őt nem látják szívesen, csak mert a volt barátom a házigazda, akkor már én sem lennék valami lelkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!