Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak Magyarország ennyire...

Csak Magyarország ennyire homofób?

Figyelt kérdés

Ill persze tőlünk Keletre ...

Pont hallottam, h a berlini vagy bármelyik nyugati városban kifejezetten ünnepelték és még a polgármesteri hivatalokra is kitették aznap a zászlót. de most őszintén, kinek fáj ez?

[link]

2016. aug. 12. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Khm... [link]
2016. aug. 12. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Szlovákia nem éppen keletre van, és a cikk alapján juthattál volna más következtetésre is.
2016. aug. 12. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
miért kéne kitenni? és ettől miért lennénk homofóbak? akkor lennénk azok ha egy ilyen zászlót áthúzott piros x-szel tennénk ki mondjuk... ezzel az erővel mivel nem lehet kitenni egy zászlót amin egy szülő nő van, ezért Magyarország a gyermekszülés ellen van. abszolút logikus.
2016. aug. 12. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Mai meleghiszti és heteroprovokáció kipipálva. Lapozzunk.
2016. aug. 12. 21:58
 5/11 A kérdező kommentje:

a 4-esnek ez a mindennapos rögeszméje :)

de nem , nem, tényeken alapszik a dolog, ugyanis a legtöbb nyugati országban bizony kitették, igaz, ők valamiért ezt képesek ünnepként felfogni, csak nálunk van ez a cirkusz ebből mindig. számomra inkább ez a kérdés.

2016. aug. 12. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Mit kéne ünnepelni?
2016. aug. 12. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a melegbüszkeség ugyanazon az intelligencia szinten áll mint a homofóbia.
2016. aug. 13. 02:32
 8/11 A kérdező kommentje:

és látod ez a kérdés is csak nálunk merül fel.

hogy mit? pont láttam egy kinti tudósítást, ott a srác olyan szépen összefoglalta, hogy ennek csak egy apró része a "meleg másság", merthogy ez ma már a bármiféle másság, a diversity-nek az ünnepe. és milyen igaza van.

Egyébként meg anno onnan indult, hogy kvázi egy szabadságharcot vívtak a rendőrökkel az USA-ban, és ha jól tudom, ennek nyomán indult meg a világban ez a megünneplési hullám.

Azzal egyetértek h nem feltétlen a legIQ-sabb része vonul fel, de erre is azt mondom, hogy miért pont nálunk van ez így? aztán meg ugyan mi köze az IQ-hoz magának a diversity-hez? én inkább az ellenoldalról nézném az IQ-t, bár kicsit vicces a dolog, ugyanis ahol van IQ, ott igazából ellenoldal sincs :)

De láttál te már egy ausztrál felvonulást pl? Na nézd meg, aztán utána mondd el a véleményedet.

2016. aug. 13. 06:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
A melegfelvonulás résztvevői mindent megtesznek, hogy a vallásos emberek megsértődjenek, és még ők sírnak ilyeneken.
2016. aug. 13. 11:31
 10/11 A kérdező kommentje:

figy, nekem se szimpi, megmondom őszintén!

de tudod mit? ha nem tetszik, hát nem nézem meg,azt ennyi. ettől még se elkapni nem fogom se olyan nem leszek, se befolyásolni nem fog, semmi hasonló, mindössze olyan is van azt annyi.

2016. aug. 13. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!