Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti magyarként nem érzitek...

Ti magyarként nem érzitek úgy, hogy nem túl szerencsés országban születtetek? Nem érzitek úgy, hogy komoly hátránnyal indultok az életben?

Figyelt kérdés

Én sokszor. Csak egy országgal kellett volna odébb születnek, hogy szúrhattam el ennyire? Akkor ott lenne a jólét és adott lenne minden a boldoguláshoz. De ebben a fejletlen csóró korrupt balkáni tetű országban rohadt nehéz elindulni az életben fiatalként, szinte lehetetlen. Abszolut semmi pénzért várnak el professzionális munkaerőt nyugati árszínvonal mellett, így nem lehet elindulni az életben. Én is mint sok fiatal, ki fogok menni külföldre, de azért nagyon komoly hátránnyal indulok magyarként egy osztrák/német-hez képest, mind anyagilag, mind társadalmi szempontokból.

Ti nem érzitek "szerencsétlennek" magatokat, hogy ebbe az országba születtetek?

2016. júl. 21. 20:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Én nem érzem magam szerencsétlennek. Teszem a dolgom. Nem gondolom, hogy "de jó, lehetne rosszabb is". Mert ha lesz, majd másképp csinálom. Minden azon múlik, van-e ötleted.
2016. júl. 21. 22:31
 42/46 anonim ***** válasza:
37%

ma 22:27

Azt hozzá teszem, ha valaki számára az motiváló erő, hogy nem érzi megfelelőnek a sorsát, és ez az érzés cselekedetre készteti, azzal totálisan tudok azonosulni, de én nem ezt látom magam körül! Az emberek a "sanyarú" sorsukat, "rossz élet körülményeiket" nem azért hozzák fel, mert ez cselekedetre motiválja őket, hanem így kényelmesebb számukra.. "azért nem értem el semmit, mert esélyem sem volt, mert szerencsétlen helyre születtem" és legtöbb ilyen embernek az esze ágában sincs elgondolkozni azon, mit tehetne esetleg ez ellen

2016. júl. 21. 22:35
 43/46 anonim válasza:
8%

"Akkor a külföldre "menekülő" fiatalok sem magyarok?"

Azok korcsok. Mondjuk én mindet tarkón lőném már a határon.

2016. júl. 21. 22:53
 44/46 Sunshinedoll ***** válasza:

Születhettem volna fekete férfinek észak-amerikában lol.

vagy transz nőnek.

2016. júl. 22. 17:12
 45/46 anonim ***** válasza:

Azért az se semmi és jól tükrözi a magyar helyzetet, hogy az én normális hangvételű logikus alapokon nyugvó véleményem csak 0%-ot érdemelt, addig az aki tarkón lőné az összes külföldre költöző embert, 33%-ot.

GGWP

2016. júl. 22. 20:57
 46/46 anonim ***** válasza:

Isten hozott GYK politika kategóriájában!

Itt amikor valaki statisztikákkal alátámasztva elkezdi magyarázni és szociálisan analizálni a helyzetet arra ráugranak, hogy: "R0hadt agymosott fidesznyik!", "Követed a fasiszta diktátorodat, te bérkommentelő?" vagy "Tömeggyilkos cigány törpe istenítő náci!".

Általában 20-30%-ot érnek el az ilyen emberek maximum.

Olyan eset is volt, hogy többször elkezdtem trollkodni, hogy bekezdem irkálni olyanokat, hogy Magyarországon kőkemény diktatúra van, Burundi fényévekkel megelőzött minket az Orbán miatt, a fidesz betiltotta az egészségügyet meg a Zorbán menekültgyerekek vérét issza a stadionjaiban burzsuj haverjaival együtt, meg ilyenek, szóval eltudjátok képzelni. A végén meg odaírtam, hogy egyesegyedül Gyurcsány Ferenc vethet ennek véget, ő a fény az fidesz sötét alagútjának a végén, a végén meg belinkeltek a DK pártprogramját.

Nem hittem a szememnek amikor 50-60%-t kaptam az ilyen válaszaimért.

Egy szó mint száz, kész kabaré ami itt megy.

2016. júl. 23. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!