A közszolgálati televízió közlése szerint egyre több német költözik Magyarországra, mert tartanak a migránsoktól és itt nálunk biztonságban érzik magukat. Ez komoly?
Igen. Egyre több. Egyre kettő.
Nyilván a migránsoktól való félelem erősebb, kézzelfoghatóbb, mint a káosztól, igénytelenségből eredő gyenge minőségtől való félelem. Lelkük rajta, legyenek boldogok.
" Nem érzik a hírszerkesztők, hogy hol a határ? "
Most komolyan annál a televíziónál kérdezed, amelyikre a bíróság is kimondta, hogy hírhamisítás történt.
Nincs ezen semmi meglepo, ugyanannyi penzbol (ami messze van a magyar atlagtol persze) Magyarorszagon jobban elhet elni mint Nemetorszagban. Egy nyugdijas meg akarhova megy a vilagban kapja a nyugdijat.
En se szivesen nezem el a sok fekete pofat Parizsban, majd ha nyugdijas leszek vagy ha olyan munkam lesz amit tavolrol is tudok csinalni, tiplizek szepen haza, mert otthon nagyon nem annyi a lakber mint itt es jobb szeretem ha feher emberekkel vagyok korulveve.
Ezt nem a köztévé találta ki.
https://www.youtube.com/watch?v=CBosb4sLMvk
Elhiszem, hogy furcsa, de szép számmal vannak akik gazdagabb országból költöztek Magyarországra. Van egy baranyai falu, ahova több finn család költözött. De, hollandokból is sok van Baranyában. Ismerek egy holland családot, akik számukra bagóért vettek vidéken házat, földet és ott gazdálkodva vígan eléldegélnek.
"De nehogy már az igényes dolgozó német a migránsoktól való rettegés miatt feladja az eddigi egzisztenciáját és ide költözzön egy gazdaságilag sokkal fejletlenebb és kaotikusabb országba?! Na itt azért még szerintem nem tartunk. Szerintem..."
Az a baj, hogy te a valóságból indulsz ki és nem abból az álomvilágból, ahol a mi drága nacionalistáink élnek.
Ha így tennél, akkor Magyarország a világ legjobb helye lenne, tele okos, kedves, jóravaló, feddhetetlen emberekkel (kivéve persze a zsidók és cigányok), szárnyalna a gazdaság, nem létezne korrupció, ugyanis a magyarok példaértékűen becsületes emberek lennének, akiknek eszükbe nem jutna lopni.
Hát nem mindeni egy ilyen csodás helyen akar élni? Így már teljesen érthető, hogy a hanyatló nyugatról mindenki ide vágyik. A magyar fiatalok meg csak kalandozni mennek ki nyugatra, nem ám a jólét miatt, mert az itt nálunk sokkalta nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!