Ha valaki már nem szűz, attól még lehet egy muszlim férfi felesége?
Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 14:27
21/22 anonim válasza:
utolsó, tévedés, hogy a férfiak számára ez az elvárás nem áll fenn, legalábbis azok a muszlim férfiak, akikkel én beszéltem, szüzek voltak, és csak a feleségükkel akarják majd elveszíteni... az persze más kérdés, hogy sokakban benne van a kettős mérce, és vannak olyanok, akik Európában élve kihasználják az itt adott lehetőségeket, a nőktől meg elvárják, hogy maradjanak szüzek. Ez a fajta hozzáállás nekem sem szimpatikus.
22/22 anonim válasza:
A muszlim alaptulajdonsága a megtévesztés.
Talán elvesz 3.feleségének,hogy legyen,aki a rabszolga munkát elvégezze,s akit örökké megalázhat,hisz szajhónak tartja azt,aki nem szűz.
Az elsőrendű feleség státusza közelébe sosem kerülhetsz,de ha elég csinos,ügyes,alázatos vagy,talán vehet majd rajtad egy kecskét,amikor fiatalabbat talál nálad.
Egy civilizált országban felnőtt nő számára,egy picit jobb döntés muszlimhoz menni,mint meginni egy liter sósavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!