Ha valaki már nem szűz, attól még lehet egy muszlim férfi felesége?
1-es vagyok
ebben tényleg példát vehetne róluk Európa (ha sokminden másban nem is), hogy ott még van értéke a szüzességnek, itt meg lassan már természetes, ha egy 14 éves éves kislány már egy focicsapatuk pasival volt együtt... aki meg inkább vár egy olyanra, aki méltó a dologra, az "ciki"
1-es: a szüzességet túlmisztifikálod!
Én soha nem vettem volna el szűz lányt, mert a házasság nem tulajdonszerzés!
A feleségem sem volt szűz, két gyerekünkkel mégis nagyon boldogan élünk!
Tiszteletben tartom a nézetedet, de semmiképp nem tudok azonosulni vele!
Lehet, hogy egy muszlim elvesz nem szűzen is, de a későbbiekben még a fejedhez vághatja, és ez megbosszulhatja magát!
Hát, a vélemények eltérhetnek...
A nő szüzessége nem vallási krítérium a muszlimoknál sem.
De egy hithű (különösen egy radikális) (keleti) muszlim soha nem venne el olyan nőt, aki nem szűz, "tisztátalan", nem is tudom hogy fogalmaznak, vagy gondolják.
A muszlimok két-harmada erősen vallásos vagy radikális.
A nyugaton élő (másod-harmad generációs) muszlimok már nem ennyire határozottak, ott már ez nem annyira nagy dolog.
Leírni és mondani egy dolog, meg a valóság is néha egy másik dolog.
Mindenesetre a muszlimok néha agyonköveznek nőket néhány országban ha nincs rajta kendő vagy csador,arra hivatkozva hogy parázna meg egyebek.
Nehéz azt gondolni, hogy ilyen gondolatvilágban a szüzesség vagy annak hiánya jelentéktelen lehet.
Persze ott is lehet akit kevésbé, és lehet akit jobban érdekel, de biztosan sokkal nagyobb a jelentősége, mint itt a "nyugati" emberek vélik vagy gondolják.
Nem véletlenül léteznek (full titkos) szüzesség-visszaállító műtétek a közel-keleten.
Persze csak ha elég gazdag az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!