Ha valaki már nem szűz, attól még lehet egy muszlim férfi felesége?
"... amikor megtudják, hogy még szűz vagyok, kb. értékesebb emberként kezdenek bánni velem..."
A szüzességed akkora érték, hogy másképp néznek rád?
Nem csodálom hogy még szűz vagy... de ha téged ez "értékesebbé" tesz, akkor őrizd jó sokáig! - Ne devalválódj fiatalon...(:
szerintem ne személyeskedjünk... nem tudsz semmit az életemről (nem mellesleg semmi közöd hozzá), én a kérdezőnek válaszoltam, leírtam, mit tapasztaltam a muszlim férfiakkal kapcsolatban, de ha neked jobb a lelked, ha kötekedsz, csak rajta, téged minősít
#14-es: OK, már épp aggódni kezdtem :-)
Házasságra való készület egyik alapvető oldala, hogy ne legyenek titkaink a másik előtt, tehát ne legyenek olyan valóságok az addigi életünkben, amiket azért nem mondtunk el, mert akkor hátha nem vesz el/jön hozzám.
Ha valaki már nem szűz, ne legyen olyan férfi felesége, aki viszont csak szüzet szeretne elvenni. Akár muszlim az illető, akár senem. Ennyi. De tudom még hasonló, egy ideig eltitkolható valóságokat, amiket azonban jobb nem eltitkolni: alkoholos, ill. kábszeres kalandok, eltérő vallási/politikai elkötelezettség, homoszexuális próbálkozások, súlyos devizaadósság, abortusz, vagy urak esetében az ex abortuszra küldése, büntetett előélet, stb. stb. Mindezzel lehet házasságot kötni, HA NEM TITKOLJUK EL A MÁSIK ELŐTT.
Még pár szó a muszlimok fönti fényezéséről: egyetértek azzal, hogy jó, hogy náluk a szüzen házasodás még érték, de vegyük már észre, hogy csak a nőktől várják ezt el. Férfiakkal kapcsolatban semmi olyan elvárásuk nincs, hogy szűzen menjenek bele a monogám házasságba. Márpedig ilyen kultúrától én nem akarnék tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!