AKI AZZAL JÖNNE h mennyire gagyi meg csak végigjátszotta de figyelt a történetre azzal nemigazán tudok mit kezdeni:D
Arra lennék kíváncsi h aki szerette a Modern warfare1-2-3 történetét,annak mi tetszett benne?Mi az amivel többet adott? hogy értékelitek a főhősöket? (akár szabadmotívumként értelmezve)Mit gondoltok makarov motivációjáról?
hm...érdekes a meglátásod.Nekem is némikepp ez,bár én vhogy úgyvélem h vmi mentális betegsége van Makarovnak:
AMÚÚGY IGEN énis sztem emgfogom vneni de csak a remastered miatt
Ha szereted a stratégiai játékokat és ezt a 3ik VH s témát és van kedved meg kapacitásod ajánlom a World in conflict soviet assaultot,naggyon izgalmas jó karakterfejlődések,kellően drámai.
Más miylen kedvenc játékaid vannak?
2016. júl. 11. 15:22
22/25 anonim válasza:
Wow, ez sem lehetetlen, érdekes. Jaja, várom a remastert. *-* Köszi, mindenképp ki fogom próbálni. :) Jelenleg a The last of usra vagyok rákattnanva, de nagyon bejött az Outlast *várom a folytatást*, Skyrimet imádom, szoktam Battlefieldezni is, Portal 2, Final Fantasy is jó, és a Walkimd dead játékok, valamint a régebbi Assassin's Creedek nagy kedvencek, könyvben is olvasom, és nagyon tetszett a Black Ops is, na meg most kezdtem az Unchartedet. :) Huh remélem nem maradt ki semmi. :) De, a Life is strange belopta magát a szívembe a "mi lett volna ha" kérdés miatt, ami az egészet mozgatja. :) Na mostmár tényleg remélem nem hagytam ki egyet sem. :'D Veled mi a helyzet ilyen téren? :) ^^
2016. júl. 11. 15:34
23/25 anonim válasza:
Konkrét kedvencek: The last of us, Life is strange, Assassin's creed, Skyrim, Portal 2, meg amiket esetlwg kihagytam :P . :'D
2016. júl. 11. 15:36
24/25 anonim válasza:
És veled mi a helyzet, mik az egyéb kedvenceid? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!