Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy értelmezitek a Modern...

Hogy értelmezitek a Modern Warfare történetét?

Figyelt kérdés

AKI AZZAL JÖNNE h mennyire gagyi meg csak végigjátszotta de figyelt a történetre azzal nemigazán tudok mit kezdeni:D

Arra lennék kíváncsi h aki szerette a Modern warfare1-2-3 történetét,annak mi tetszett benne?Mi az amivel többet adott? hogy értékelitek a főhősöket? (akár szabadmotívumként értelmezve)Mit gondoltok makarov motivációjáról?

mit jelentett nektek ez a játék?

2016. júl. 5. 15:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Huh az általad említett részeket ki is felejtettem, ismét gyorsan próbáltam összeszedni az egész szériához kapcsolódó gondolataimat. MW2-ben a Burgertown-os küldetés mondjuk meglehetősen idegesített, lehet főleg Foley miatt :'D. De igen, tudott nagyon is elképesztő pillanatokat adni. Tetszett ahogy MW3-ban az amerikai és a felfüggesztett csapat cselekményszála összefut a Down the Rabbit hole küldetésben és ha ezt a szempontot nézzük, Sandmanék kicsit, hogy is mondjam több jelentőséget kaptak ezáltal mint az előzőekben lévő amcsi csapatok. Így hogy emlékeztetsz nagy volt a jelentőségük nekik is, de a Delta Forceos megismert kis csapatnak még nagyobb. Ugye Sandman *és a csapata* önfeláldozásának köszönhető higy sikerült megmenteni az elnököt és a lányát is. ^^
2016. júl. 7. 16:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Ú azt hiszem ez egy nosztalgiázó teljes végigjátszásért kiált. :3 *-* *A kérdésedre a válaszom igen ^^" *
2016. júl. 7. 16:16
 13/25 anonim ***** válasza:
És egyébként te fiú vagy? ^^
2016. júl. 7. 23:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerinted végződhetett volna máshogy a történet? Ez a kérdés mindog is sokat foglalkoztatott. ^^"
2016. júl. 10. 21:30
 15/25 A kérdező kommentje:

bocsáss meg a kései válaszomért igen fiu vagyok vala:D

csak lassan telepítem fel mind a 3 Mw-t

AMÚGY

én örültem volna annak ha még egy külön rész lett volna szentelve annak ahogy megtalálják Makarovot.VAGY leglaább is véleményem szerint kiadhattk volna egy kiegészítőt, 5-10 pályával Finding Makarov,vagy mit tudomén...THE LAST BATTLE néven ,meg annyira kívácsi lennék mi lett pricecal:D

NÁLAd hogyáll a helyzet hölgyem? hogyvélekedsz?

AM ISMÉTELTEN bocsásd meg kései válaszom csak sok dolgom volt :(

2016. júl. 11. 03:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Semmi gond, érthető. :P Szóval te is nosztalgiázol. :D jól teszed. :3 Én is így gondolom, valamint jobb lett volna ha egy kicsit Makarov oldaláról is többet látunk, legalábbis szerintem. És szintén csak szerintem a MW3 végét kicsit mintha elkapkodták volna. :/ Örültem volna egy idegörlőbb "vajon meg lesz e Makarov" folytatásnak és tudnom kell biztos Price él e. ;__; Jó lett volna minimum 1 DLC. ^^
2016. júl. 11. 10:21
 17/25 A kérdező kommentje:

MONDJUK

az a baj ha csináltak volna egy iylen DLC-t tuti h pénzhajhászós lett volna(pl nemtudom láttad e az infinite warfare trailerét....remélem nem sértelek meg de szánalom...)

VÉLEMÉNYED szerint Makarovot mi hajtotta? miért akarta h úgy történjenek a dolgok ahogy.

am World in conflictot ismered?

2016. júl. 11. 12:49
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem sértesz meg, egy borzalom az infinite warfare, és szerintem a CoD4 remasterrdl próbálják eladni....Ha én is esetleg megvenném kizárólag a remaster miatt lenne. Makarovot mi hajtotta...ez egy jó kérdés, szerintem a bosszúvágy az amerikaiakkal szemben leginkább, de Makarov motivációját is külön külön is meg lehetne magyarázni részeként, hogy éppen hogyan erősítették ezt a különböző események stb. Igen, sajnos nagyon a játékosok kihasználása lett volna az általunk emlegetett dlc, mert a játékba tuti nem tették volna bele teljes tartalomként. :/
2016. júl. 11. 14:04
 19/25 anonim ***** válasza:
A World in conflictról pedig csak hallottam.
2016. júl. 11. 14:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Nah ez a Makarovos részt megint nem úgy írtam le ahogy szerettem volna. :'D Szóval szerintem a bosszú nyugat és Oroszország ellen hajtja, sajnos a játék története ezt annyira konkrétan nem fejti ki ezért nem merem az egészet 100%-ra biztosan állítani. ^^" Szeritem azért teszi mindazt amit, az egész egy nagy bosszúhadjárat, de vannak nagyon kiemelkedő jelenetei ennek is.
2016. júl. 11. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!