Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vigyem el a 7,5 éves fiamat a...

Vigyem el a 7,5 éves fiamat a dédipapája temetésére?

Figyelt kérdés
Én nem szeretném,a férjem igen. A dédimama szintén erősködik, majd le harapta a fejem mikor megtudta, hogy én nem akarom vinni a fiam. A gyerek persze még kíváncsiságból is menni akar, de érzékeny típus,ma is nagyon sírt, mikor látta dédimamát zokogni. Nem tudom milyen hatással lesz rá..... Írjatok légyszíves véleményeket, esetleg tapasztalatokat. Köszönöm.
2010. ápr. 10. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne. Fölösleges egy kisgyereket elszomorítani, meg még unalmas is lenne neki, rosszul érezné magát. Nekünk az a dolgunk, hogy a gyerekünk boldog legyen. Lesz még sajnos módja temetésen részt venni, a dédnagyapa pedig nem is olyan közeli rokon.
2010. ápr. 10. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Neked kell ismerned a gyereket.

Ha nem túl érzékeny, akkor vidd el; ha érzékeny, akkor inkább ne!

2010. ápr. 11. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vinném az enyémet.
2010. ápr. 11. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem meg pont, hogy ilyen rózsaszín ködben nem szabad nevelni a gyereket, mert ha felnő, olyan pofára esésekben lesz része, hogy majd csak úgy nézeget!

Amúgy meg egy 7-8 éves gyerek általában még fel se fogja igazán, hogy mi történik. Csak látja, hogy körülötte sírnak. Olvashattátok, hogy hányunkat vitték el gyerekkorukban, és egyikünk se mondta, hogy bármi komolyabb baja lett volna belőle...

2010. ápr. 11. 09:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Elvittük a fiamat. A koporsó nyitott volt, de ő nem nézte meg dédit,azt nem engedtem volna, de nem is akarta. A ravatalozóban egy kicsit sírt,feszült volt, mert látta ahogy zokog a dédimama, de már kint a sírnál nyugodtabb volt.

Aznap csak mamán,és dédimamán csüngött, és többször is mondta nekik, hogy szereti őket. Olyan volt mintha minden percet ki akarna használni. Felfogta, hogy addig örülhet, foghatja a kezüket, míg itt vannak köztünk.

2010. ápr. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!