Aki egy közlekedési baleset következtében, puszta véletlenből megöl egy embert, az elmegy az illető temetésére?
Figyelt kérdés
Nem tettem semmi ilyesmit, csak úgy érdekelne...2009. júl. 20. 21:42
1/5 anonim válasza:
Tehát pl. elütök valakit mert lelépett az autóm elé és meghal?
Nem hinném, hogy bárki elmenne egy ilyen temetésre.
2/5 anonim válasza:
Hát ha kiengednek a börtönből...
3/5 anonim válasza:
Gondolom nem akar még nagyobb fájdalmat okozni tehát nem.
4/5 anonim válasza:
nem hiszem szerintem sem, már a hozzátartozók miatt sem (meg a saját testi épsége miatt sem esetenként) de többféleképpen is történhet baleset önhibádon kívül is megölheted.
5/5 anonim válasza:
Édesapám autóbalesetben halt meg egy szemetesautó fordult ki az erdőből, csúszós útban, nem derült fény rá ki volt a hibás teljesen, a rendősrés mindenesetre apumat állapította meg, és a kukáskocsi sofőre mégis eljött a temetésre, őt is nagyon megrázta a dolog. Szerintem helyesen tette.
Ha valaki mp3at hallgatott és úgy akart átmenni az úton h épp a cigijét gyújtotta meg, körül se nézett, arra én sem mennék el...
Szóval ez attól is függ h milyen volt a baleset, azonkívül h véletlen(a szó magában hordozza a véletlent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!