Szerintetek el mennyek az osztajtarsnom apjanak a temetesere?
Figyelt kérdés
Nem ismertem az apjat dehat gondolom illo elmenni. Csak meg nem voltam. 16L2011. máj. 24. 20:10
1/6 anonim válasza:
Inkább maradj otthon és bújd a nyelvtankönyvet!
3/6 anonim válasza:
Ha jó barátnőd, akkor igen. Ha "csak" osztálytárs, akkor felesleges.
4/6 anonim válasza:
16 évesen így írsz? Szégyelld össze magad... ismerek fiatalabbakat, akik már verseket, történeteket írtak kifogástalan helyesírással és fogalmazással... na de mindegy, ha esetleg betegség, diszlexia, diszgráfia miatt van, akkor érthető, de ez tanulható, javítható, tehát sok sikert hozzá.
A témához pedig: ha jó barátnőd, és fontosnak érzed, menj el. Ha csak egy osztályba jártok, de nem igazán mondható a barátnődnek, akkor nem muszáj.
5/6 anonim válasza:
ha meghívtak a temetésre.Amúgy az inkább családi.Ha az osztálytársad temetése lenne (ezt lekopogom,csak felteszem,hogy megértsd) akkor megérteném,de így,hogy nem is ismered felesleges.
Inkább menj a könyvtárba és nézz helyesírási szótárakat:p sokkal többet érsz vele:)
6/6 A kérdező kommentje:
hat koszi a tanacsokat es ami a helyesirast illeti bocsi csak Szlovakiai vagyok :-P
2011. máj. 24. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!