Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fodrászok zokon szokták venni...

Fodrászok zokon szokták venni ha nem kapnak borravalót?

Figyelt kérdés
vidéki kisvárosi környezet, férfiforász, ritkán járok csak nem rendszeresen. talán látásból be tudna határolni de nincs ismerettség. mindig az adott árat adom, de ha úgy van a szitu látom hogy szinte mindenki ad borravalót. most meglepetésként drágult is száz forinttal és mivel a régi ár egyik zsebemben volt (többet vittem ezzel számolva csak elosztva) a másikból még előkerestem zavaromban még mondtam is neki hogy a végét csak apróban adom nem tudom hogy fogadta. nem érződik ez tiszteletlenségnek vagy azt sugallja mintha nem lennék megelégedve vele? mert nincs ilyesmiről szó, csak én ilyen jellem vagyok alapból
2016. máj. 6. 19:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!