Napjainkban milyen megítélést kap az az ember hogy tekintenek rá aki nem ad borravalót?
Figyelt kérdés
ha felrúgva bármiféle elvárt etikettet, egy esetleges kajarendelésnél, vagy fodrásznál, forintra pontosan megvárja a visszajárót azon kívül hogy talán sóhernek ítélik, éri még valami negatív behatás?2015. febr. 26. 20:36
1/1 anonim válasza:
engem igazából nem érdekel ki mit csinál, persze felszolgálóként, vagy épp fodrászként, ha profi lenne a kiszolgálásom és nem kapnék, az lehet rosszul esne.
van egy barátnőm, akivel régebben amikor elmentünk, egybe kaptuk a számlát, én fizettem, adtam borravalót (kb. 10%) és amikor elszámoltunk, mondtam hogy akkor ez a te részed + borravaló fele. erre mondta hogy ő nem ad borravalót, mondom jó. azóta ha néha elmegyek vele, külön kérjük a számlát, mert én nem szeretném, ha legközelebb is visszamegyek egy helyre, és a felszolgáló emlékszik rám, akkor nem jószándékkal szolgál ki, vagy esetleg beleköp az ételbe.
az már más kérdés, ha bunkó/nem kielégítő a szolgáltatás, akkor általában nem adok, de oda nem is megyek vissza soha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!