Daróczi Dávid. Mi vihet rá valakit, hogy tényleg véghez is vigyen egy öngyilkosságot? Főleg, ha előre tudja, hogy nem halhat meg azonnal, például, ha felakasztja magát.
Daróczi ráadásul sikeres és szerelmes ember volt.
hogyhogy nem gondolkodott azon, hogy valakinek vagy valakiknek borzasztó fájdalmat okoz?
lehet h.hívták, de nem vette fel a telefont.Vagy előtte írt egy búcsúsms-t:O -->ezért siettek hozzá
ki tudja...
ja tényleg, persze.
hát igazából semlegesen érintettek a bulvárhírek vele kapcsolatban, de a halálhíre ledöbbentett. fel sem merült bennem, hogy meghalhat,
nekem csak mint Klaudia új szerelme volt a fejemben,de őszintén sajnálom.
sztem lehet h.elhagyta a Klaudia...de ezért ilyet tenni:O
mindenesetre nem lennék a Klau helyében:OO
Klaudiát nagyon sajnálom!:(
Nagyon rájár a rúd szegény csajszira!
Őszinte Részvétem Neki!
Az a szépsége még a dolognak,hogy ráadásul Klaudia azt mondta,hogy rengeteg önbizalmat adott neki,és kiegyensúlyozott lett mellette...Hát.....Belőle ezek szerint ez mégis hiányzott.
Sajnálom.
Szerintetek normális volt?
"A 2010-es választások után a negyedik Gyurcsány-kormány szóvivője szeretnék lenni."
Lehet, hogy véletlenül belenézett a lelki tükrébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!