Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek szóljak, ha megtudom...

Kinek szóljak, ha megtudom valakiről, hogy öngyilkosságot tervez?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Ó te jó ég! Hát mindenképp szóljál legelőször is az illető szüleinek (ha kiskorú vagy ha még a szüleivel él), vagy ha nem, akkor a párjának, barátainak, bárkinek, aki közel áll hozzá! De vészhelyzetben MENTŐT kell hívni!!!

Az ilyen embernek sürgős orvosi segítségre van szüksége, azért ha tudsz, mindent tegyél meg annak érdekében, hogy elkerülhető legyen az öngyilkossági kísérlet, pszichiátert kell hívni!

2009. máj. 23. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
a rendőrségnek, ha nagyon reménytelen a helyzet, a hozzátartozóinak
2009. máj. 23. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
és psychiáter
2009. máj. 23. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
egyedül ne maradjon soha arra ügyelj .
2009. máj. 23. 22:57
 5/8 anonim válasza:

MENTŐK, sürgős esetben mindenképpen!

Segélytelefonszámok: pl. KékVonal (fiatalkorúak esetében)

Krízisintervenciós osztály.

SZÜLŐK-PEDAGÓGUSOK-ORVOS-PSZICHOLÓGUS-PSZICHIÁTER-NEVELÉSI TANÁCSADÓ

2009. okt. 4. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Rólam tudtad meg ?
2010. jún. 17. 10:26
 7/8 anonim válasza:

tobbmintwaloszinu,hogy ertelmetlen walasz lesz. de.. :

woltamigy en.sot.wolt ugy,hogy en kaartam az lenni es a baratnomnek adtamoda a bucsuleweleket,hogyha tortenik welem walami adja oda az illetoknek.megtudtam benne bizni.

ez csak az en tortenetem.es nemlettem ongyilkos,de egy hajszal walasztott el tole.meg gondoltam magam.

inkabb ne csinalj semmi,csak csupan annyit,hogy jobban odafigyelsz ra.ha a temara wezetsz,akkor megjobban fellangol benne a wagy.en is igywoltam.hagyd,hogy menjen a sajat feje utan,mert ha rauszitod a pszihologusokat,akkor kesobb,megint eszebejut.

sajat tapasztalataim alapjan.nemwoltam konnyu eset.sok gondot okoztam a csaladomnak-barataimnak.[16 evel lany].

ui.nemakarok oltasokat.

2011. dec. 26. 15:08
 8/8 anonim válasza:
elnezest a sok helyesirasi hibaert.jellemzo ram.fudri wagyok.
2011. dec. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!