Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyennek találjátok amit...

Milyennek találjátok amit írtam? Kritikát várok, és ha írtál indolokd is meg kérlek!

Figyelt kérdés

Érezted már azt, amikor a hó apró szemcséi lábnyomaid emlékét őrzik. Üvöltő,dermesztő szél, átfonja karod, és utolsó martalékává válik az idő. Mennyi érzés, egy parányi kézben összetörve. Szétmorzsolódva a szél elhinti valahol messze egy kietlen földbe. Ahol nem szól már a harang alkonyom kopár kertjében. Nincsen már korhadt fa, ami visszaréved az őszi táj csendjére.

Hasonlatok az Örökkévalóságban

Arcod leheletének csordult

Lángját érzem szívemen

Hallod ezt?Zörög és gyilkolna királyi

Címeren

Mint a fákon a tavaszi hajtás,

Nappali kikelet

Borókától fénylő áradat lesi

a szirteket

Szivárvány - kövület az ég tisztaságán

bársonyos lelked festetik világossá

Benned szunnyadok, az övület- kérgén,

Gondolat száll, tested lépén

Ami ragyog és a lávában imát dalol

A mozdulat selymes kikeltje a Föld kékes

hegytetője

A semmi közepén, ülve, állva, összefonva-

szétzilálva, hegyen- völgyön- dombon át a

nyári napsugár hajnalán

hangod fülem éneke

A szirtek ölelése

Gyilkos vagy mártír a szerelemben nem hibázik

Koldus vagy király mindkettőt megvetik a

Napok romján

Olyan vagy akár az esti zápor a cseppjei a szájnak

Akár egy kenyér a haldokló- zsoltárnak

Kúszó idő az időtlenség viharában

Velem vagy az Örökkévalóságban

2016. febr. 13. 12:55
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nincsen megvásárolható, mivel tegnap megvettem, hogy itt is meglegyen nekem, mert nem tudom mikor tudok haza utazni szabadságra. Meg azért is, mert ha megérkezik majd, betudjam ide másolni, és mindenki aki ismeretlenül hazugnak nevezett bebukja. Az utolsó előtti válaszolónak meg köszönöm a normálisan megindololt válaszokat.
2016. febr. 14. 11:34
 32/44 anonim ***** válasza:

ha nem bírod a krjtikát, miért vinnyogsz itt?

egyértelműen lejön, hogy akinek nem tetszett a versed, és leírta a véleményét, azt lehurrogtad, a magad fenségességéről írsz, de egyből jön egy válaszíró, akinek tetszik az írásod, és egyből köszönöd neki az értelmes, neked tetsző választ. elég ciki, hogy nem ugyanúgy bánsz az összes válaszolóval, aki 1) vette a fáradságot és elolvasta amit írtál 2) választ írt ide, megfogalmazta a véleményét. és te így reagálsz? neveletlenség felsőfokon.

2016. febr. 14. 12:59
 33/44 anonim ***** válasza:
57%
az, meg hogy hol és mid jelent meg az már a te dolgod, itt senkit nem fog érdekelni. örülj te a magad érdemének, itt úgyis csak a száraz verset fogják nézni.
2016. febr. 14. 13:00
 34/44 Molyember ***** válasza:
57%
A hó nem szemcsés.
2016. febr. 14. 13:33
 35/44 A kérdező kommentje:
A kritkat meghallgatom, nem mindegy hogyan adjak elo, es nem vinyogtam, csak itt emberek senkit ne merjenek hazugnak nevezni akit nem ismernek. Támadni könnyű. Tipikus, mint az is, amikor kiderül, hogy hoppá mégis csak megjelent a könyvben akkor meg már senkit nem érdekel. A hó lehet bármi és aki ír bármit leírhat. De köss már bele másba is kérlek, főleg ha nem értesz a költői képekhez.
2016. febr. 14. 14:14
 36/44 anonim ***** válasza:

"főleg ha nem értesz a költői képekhez."

Ismét a jól bevált elit-durcizás? Aha, tehát érteni kell valamihez, hogy véleményt alkossunk róla.

De hogy tovább hergeljelek, mert látom, hogy tetszik:

A belinkelt antropológia egyébként a saját létén kívül mégis mit bizonyít? De oké. legyen igazságod: megjelentél egy amatőr írókat összegyűjtő kiadványban 12 évvel ezelőtt, végül is nem lehetetlen. Tehát azóta ebből élsz, ezt mutogatod, nincsenek új írásaid, ez a 12 éves versezet az életműved?

Nekem is jelentek meg amatőrként képeim könyvekben, de a haverok előtt sem rugóztam vele, nemhogy ilyen cirkuszt...

2016. febr. 14. 14:34
 37/44 Molyember ***** válasza:
Ha a hó lehet bármi, és bárki írhat bármit, akkor bárki írhat bármiről bármit, csak azt kell rá mondani, hogy költői kép. Ugye érzed, hogy ez nem igaz?
2016. febr. 14. 15:14
 38/44 A kérdező kommentje:
Nem élek azóta is ebből, én ilyet szóval sem mondtam, azóta írtam mást is, egy könyvet akármennyire is hihetetlen elküldtem egy angol kiadónak és látni akarják az egészet. Akarod látni esetleg angolul a könyvet?Mert ez is kamu, tudom már előre a választ.
2016. febr. 14. 16:56
 39/44 A kérdező kommentje:

Minen embernek aki azt mondta, hogy hazudok, most nagyon bebuktátok!

[link]

2016. febr. 18. 22:32
 40/44 anonim ***** válasza:
37%
Ez nagyszerű, örülök, hogy papíron is megjelentél. Attól még ugyanúgy különösebb kapcsolatok nélküli, egymásra lapátolt szavak tömkelege.
2016. febr. 18. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!