Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyennek találjátok amit...

Milyennek találjátok amit írtam? Kritikát várok, és ha írtál indolokd is meg kérlek!

Figyelt kérdés

Érezted már azt, amikor a hó apró szemcséi lábnyomaid emlékét őrzik. Üvöltő,dermesztő szél, átfonja karod, és utolsó martalékává válik az idő. Mennyi érzés, egy parányi kézben összetörve. Szétmorzsolódva a szél elhinti valahol messze egy kietlen földbe. Ahol nem szól már a harang alkonyom kopár kertjében. Nincsen már korhadt fa, ami visszaréved az őszi táj csendjére.

Hasonlatok az Örökkévalóságban

Arcod leheletének csordult

Lángját érzem szívemen

Hallod ezt?Zörög és gyilkolna királyi

Címeren

Mint a fákon a tavaszi hajtás,

Nappali kikelet

Borókától fénylő áradat lesi

a szirteket

Szivárvány - kövület az ég tisztaságán

bársonyos lelked festetik világossá

Benned szunnyadok, az övület- kérgén,

Gondolat száll, tested lépén

Ami ragyog és a lávában imát dalol

A mozdulat selymes kikeltje a Föld kékes

hegytetője

A semmi közepén, ülve, állva, összefonva-

szétzilálva, hegyen- völgyön- dombon át a

nyári napsugár hajnalán

hangod fülem éneke

A szirtek ölelése

Gyilkos vagy mártír a szerelemben nem hibázik

Koldus vagy király mindkettőt megvetik a

Napok romján

Olyan vagy akár az esti zápor a cseppjei a szájnak

Akár egy kenyér a haldokló- zsoltárnak

Kúszó idő az időtlenség viharában

Velem vagy az Örökkévalóságban

2016. febr. 13. 12:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Érted, az antológiáról nem tudsz semmi infót, se szerkesztőt, se kiadót, se semmit. Azt se tudod, hogy mi a helyes szó. Egy árva képet se tudsz róla nyújtani. Csak belinkelsz ide egy primitív verset és próbálod játszani a nagymenő írót.
2016. febr. 13. 19:22
 22/44 anonim ***** válasza:
57%
Minél többet olvasom ezt a verset, annál értelmetlenebb, semmitmondóbb szóáradat az egész. Se füle se farka, azt se tudom kihámozni belőle hogy miről is szól tulajdonképpen. kizárt hogy ez bármilyen kiadványba is bekerült volna.
2016. febr. 13. 19:27
 23/44 A kérdező kommentje:
Nagyokosok nem tudok belinkelni semmit róla, mivel 2004.ben volt, kék színű, és nincs nálam, mivel Magyarországon van, én meg külföldön élek. Nem emlékszem a kiadójára, így 12 év elteltével. Amúgy meg, tipikus, bármit amit ide leír az ember az csak hazugság lehet, semmi más, igaz?Az meg, hogy nem érted a verset az meg már nem az én hibám. Egyébként édesanyámnak írtam, aki 2003ban halt meg. Nyilván aki ért a versekhez, az felfogja miről is van szó benne, és a képek és hasonlatok amiket használok mit is jelentenek. Én kérek elnézést, hogy megosztottam, de az is biztos, hogy ilyen emberekkel semmi mást nem fogok.
2016. febr. 13. 20:18
 24/44 A kérdező kommentje:

Na ennyit a hazugságról, az egyik cikkem ami megjelent

[link]

2016. febr. 13. 20:27
 25/44 anonim ***** válasza:
57%
Mi köze ennek a cikknek bármihez? Simán lehetsz te a szerzője, de az nem jelenti semmit. Csak egy netes cikk.
2016. febr. 13. 20:37
 26/44 A kérdező kommentje:
Ha megnézed a Borsod onlienon jelent meg, nem jelent semmit?Ha olyan szar lenne, megsem jelenhetett volna. Vagy az jön most, hogy ezt sem én írtam vagy kitaláltam igaz?
2016. febr. 13. 20:44
 27/44 anonim ***** válasza:

A Borsod online-ról került már fel a gyakorira annyi hoax meg agyamentség, hogy nekem Borsod-zik a hátam ettől a laptól :D

A cikk egyébként nem rossz, de én sem látok semmi összefüggést a cikk és az általad leközölt vers között.

2016. febr. 13. 20:49
 28/44 A kérdező kommentje:
Megtalaltam amiben megjelent. Szoval errol ennyit. [link]
2016. febr. 13. 20:58
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a hangulata. Nagyon szépen használod a jelzőket. Szép, és szerintem a művészet a szépségben rejlik, kevésbé a mondanivalóban. "Érezted, amikor a hó apró szemcséi a lábnyomaid emlékét őrzi." Értelem szempontjából annyit jelent,hogy "Lépté'-e mán hóba???" De ez a megfogalmazás többet takar, egy egész mikrovilágot mutat be, egy romantikus életérzést ad át. Jó a szivárvány, a királyi címer, a semmi közepén ülve, a szirtek ölelése, stb. Egyvalamit hiányolok: a mondatvégi pont. Mert így tényleg nehéz olvasni, mert nem tudjuk, mik tartoznak egybe.
2016. febr. 14. 10:59
 30/44 anonim ***** válasza:
57%

"Nincs megvásárolható példány"

Jaj de kár....

2016. febr. 14. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!