Rasszista vagyok és skinhead szeretnék lenni de barátnőm nem szeretné, hogy leborotváljam a fejem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 15:34
11/22 anonim válasza:
Ne borotváld le, hanem vágd le!
12/22 anonim válasza:
Én sem szeretem a büdöscigányokat, akik lejmolnak, meg tanárokat vernek, de ugyanúgy nem szeretem a rasszistákat sem. -szerintem te nagyon hülye vagy, és inkább foglalkozz egy kicsivel többet történelemmel és állampolgári ismeretekkel, minthogy lesüllyedsz az idióták szintjére, akik bőrszíne és származása miatt utálnak másokat. A tettek teszik az embert azzá, aki, nem pedig származása.
Kercza a tapír
14/22 anonim válasza:
Szerezz egy cigány barátnőt, és térj át a zsidó vallásra :O Rögtön nem lesznek már ilyen gondjaid ;)
15/22 anonim válasza:
Kerczával, a büdöstapírral együtt akaszd fel magad!... Akkor is, ha bejut a Jobbik a parlamentbe!
"egy cigány"
16/22 anonim válasza:
Tedd azt amit szeretnél, és keress másik barátnőt. Vagy ne keress másik barátnőt, hanem ne legyél rasszista. Ez a választék...
17/22 anonim válasza:
Sírjak, vagy nevessek?!
Ennyire h@lye hogy lehetsz??????
Szerintem is akkor inkább akaszd fel magad....
18/22 anonim válasza:
Az értelmi képességed már meg van hozzá, hogy egy csűrhe tagja legyél. Szóval pont szkinder tojásnak való vagy!
19/22 anonim válasza:
Ez egy kamukérdés, vagy ennyire egyszerű vagy?
20/22 anonim válasza:
Vágd le géppel, pár mm-esre, a tradícionálisok is ilyet hordanak. De nem minden a külsőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!