Rasszista vagyok és skinhead szeretnék lenni de barátnőm nem szeretné, hogy leborotváljam a fejem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 15:34
3/22 anonim válasza:
nyírd kopaszra a barátnődet is.
4/22 anonim válasza:
Tudod egyáltalán mi az hogy rasszista?
5/22 anonim válasza:
15:38 (első) vagyok
szerintem ne nyírd teljesen kopaszra, csak nagyon rövidre, megközelítőleg kpoaszra. Neked is jó lesz, meg a barátnődnek is.
7/22 anonim válasza:
mert haj nélkül lehet csak vallani az elveket?
buta kérdés,mint pl szeretem a rockot,bakancsba kell járnom? :D
8/22 anonim válasza:
ne borotváld le, ha nem tetszik neki... én is undorítónak találom a kopasz pasikat... attól még lehetsz rasszista, h nem vagy kopasz, én se bírom a cigányokat meg a párom se, de attól még hosszú hajunk van :)
9/22 anonim válasza:
Igen, kompromisszumos megoldás lenne, ha csak nagyon rövidre vágatnád a hajadat.
10/22 anonim válasza:
Szerintem is nőlj fel először inkább.
Ahhoz hogy rasszista legyél, nem kell kopasznak lenned.
De a kopaszokat se szóljátok le azért, van akinek jól áll, és ha te ettől függetlenül szeretnél kopasz lenni, akkor vágasd le a hajad nyugodtan! De ne azért mer "szkinhed leszek" meg ilyen baromságok....ha már akarsz valamit kezdeni akkor nyiss a hungarizmus felé, annak értelme is van!
Ellentétben az ian stuartnak meg a szkinhedizmusnak, aminek egy magyar vonatkozása sincsen és ezt majmolják, röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!