A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?
Utolsó: pont az ilyen érvelési hibás vegánokat fikázzuk, mint te. Az, hogy valaki szeret állati eredetű ételt enni nem azt jelenti, hogy az állati szenvedés örömöt okoz neki. Ha szerinted oké összemosni a kettőt, akkor megérdemled a fikázást. Ezzel mellesleg nem fogsz senkit meggyőzni, inkább csak magad ellen fordítod őket fordított pszichológiával. Szóval ha tényleg fontos nektek a környezet, meg az állatok, akkor jó lenne, ha átváltanátok az ilyen kifacsart passzív agresszív érvelésről valami ésszerűbbre, mert így most csak nettó még több nem vegánt hozol létre, továbbá nem vegánokat erősítesz meg a hitükben.
Persze ha te is csak azért vagy vegán, hogy figyelemkurvulj, és hogy a kis mizantróp vonásaidat a vegánság csövén éld ki a más emberek szapulásában, akkor nem szóltam.
A tartásukat meg lehetne oldani humánusabban is, s ezt sok helyen meg is teszik, a végén pedig szó szerint másodpercek alatt ki lehet őket múlasztani humánusan.
Jó lenne, ha ezt a felelősséget nem a fogyasztóra próbálnátok rányomni, hanem mondjuk azokra, akik a fentiek menedzseléséért felelősek. Így kissé reálisabb elképzelés, hogy redukáljátok, sőt, egyszer majd talán eradikáljátok az állati szenvedést, de egyelőre ez leányálom.
En sem vagtam, regota passziv voltam mar. Pal Balazs kommentjet keresd, ott mindent elmagyaraznak.
Ahha már eléggé sok mindent elolvastam. Nagyjából körvonalazódik. Ugyanakkor azt érzem, egyre kevésbé érdekel ismeretlen emberek hisztibalhéja.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy akkor ki volt benne?
Magyar, Engi, Kaufler, Berényi, Szedő, Erckovi, Huszár, Fakász? Még valaki?
Meg a Terkovics Georginat emlegettek tobbszor.
Hat en elegge sajnalom, mert a kezdet kezdeten birtam ezeket az embereket, de az sem veletlen, hogy hosszu ideje mar megfigyelokent sem kovettem a csoportot.
Hát úgy több dolog is volt főleg néhány tagnak ebben az elitben, amitől elhatárolódtam. Én is lurker voltam kb végig. Az utóbbi időben meg már átlag 3 naponta néztem meg 1-2 posztot.
Miriam Animeprofilkép nem volt benne ebben az "elitben" amúgy? Róla pedig azt hittem volna. De persze pozitív csalódás bárkiről, ha nem. Pl Terkovicst pont nem gondoltam volna.
Èrtelmes csoportot nem töröl a face.
Jelentgetünk,jelentgetünk elvtárs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!