A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?
Kérdező: nem elég neked, hogy Te és a hozzád hasonló marhák miatt törölték a csoportot, most jössz ezzel az agymosott szövegeddel is?
Amúgy is: ez olyan dolog, ha valaki marhaságot oszt meg, akkor másoknak joga van nevetségessé tenni (vagy ezen felkapva, elbaromkodni az egészet). Ez mem személyiségi jog (kár is ezzel jönni, meg amúgy is - kik is írnak, oda nem illő dolgokat, híres emberek [vagy csak valós személyek] nevéhez? Mert vannak ilyen kamu idézetek is).
Tényleg, mi lett a csoporttal??
Egyszer csak látom, hogy nem vagyok benne. Megnéztem, az a 4-5 ismerősöm sem. Visszaléptem, a tagok is mintha kevesebben lennének.
# 73:
sajnos sikerrel járt a kérdező és a hozza hasonló konteósok - törölték a csoportot.
Most az újban még ennyien vagyunk, késôbb leszünk még többen is, de itt kell megragadnom az alkalmat, hogy annyival előnyösebb, hogy az inaktív tagok, már nincsennek benne.
Törölték... És az idióták elérték a céljukat...
addig is itt van anyag bár szerintem ezt a 25 perces paródiát már láttátok https://www.youtube.com/watch?v=TGpwLYlVBh4
Itt a helyes hivatkozás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!