Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Facebook miért nem képes...

A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?

Figyelt kérdés
Napi szinten többen is jelentjük a csoportot azonban a facebook nem hajlandó törölni.
2016. jan. 8. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
#70 szerintem meg anyád keze van a dologban
2016. júl. 14. 16:34
 72/90 anonim ***** válasza:

Kérdező: nem elég neked, hogy Te és a hozzád hasonló marhák miatt törölték a csoportot, most jössz ezzel az agymosott szövegeddel is?

Amúgy is: ez olyan dolog, ha valaki marhaságot oszt meg, akkor másoknak joga van nevetségessé tenni (vagy ezen felkapva, elbaromkodni az egészet). Ez mem személyiségi jog (kár is ezzel jönni, meg amúgy is - kik is írnak, oda nem illő dolgokat, híres emberek [vagy csak valós személyek] nevéhez? Mert vannak ilyen kamu idézetek is).

2016. júl. 14. 18:09
 73/90 anonim ***** válasza:

Tényleg, mi lett a csoporttal??

Egyszer csak látom, hogy nem vagyok benne. Megnéztem, az a 4-5 ismerősöm sem. Visszaléptem, a tagok is mintha kevesebben lennének.

2016. júl. 24. 18:38
 74/90 anonim ***** válasza:

# 73:

sajnos sikerrel járt a kérdező és a hozza hasonló konteósok - törölték a csoportot.

Most az újban még ennyien vagyunk, késôbb leszünk még többen is, de itt kell megragadnom az alkalmat, hogy annyival előnyösebb, hogy az inaktív tagok, már nincsennek benne.

2016. júl. 24. 18:47
 75/90 anonim ***** válasza:
Pfft, komolyan törölték. Kár, pedig mennyi jó posztom volt benn X) Meg másoknak is. No de sebaj. Az Fb-nek gratula, nem is vártam mást,. Neked meg kedves aktivista barátom, látod látod, ha ténylegesen van annyi időd és te komolyan el is b*szod arra, hogy tajtékozva jelentgesd, akkor is visszakerül, zéró erőfeszítéssel. Nyasgem :P
2016. júl. 24. 22:11
 76/90 anonim válasza:

Törölték... És az idióták elérték a céljukat...

addig is itt van anyag bár szerintem ezt a 25 perces paródiát már láttátok https://www.youtube.com/watch?v=TGpwLYlVBh4

2016. júl. 24. 22:19
 77/90 anonim ***** válasza:

Azért nem adjuk fel!

Itt van az újabb

[link]

2016. júl. 24. 22:53
 78/90 anonim ***** válasza:
Gyanúsan megfogyatkoztak a chemtrailes posztok az üzenőfalamon, és szégyen-gyalázat, de csak most szúrt igazán szemet. Láttam, hogy sehol nincs a csoport, elkezdtem utánajárni, így kerültem ide. Lehet tudni valami konkrétumot, hogy kiknek köszönhetjük a csoport törlését? Kaptunk valamiféle "hadüzenetet" vagy kárörvendő levelet?
2016. aug. 22. 21:35
 79/90 anonim ***** válasza:

Itt a helyes hivatkozás:

[link]

2016. aug. 23. 13:45
 80/90 anonim válasza:
49%
Én igazából csak azt nem értem, hogy a vegánokat miért fikázzák ott. Zsidókat, melegeket védik, de az állatok szenvedjenek csak? :)
2017. okt. 9. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!