Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Facebook miért nem képes...

A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?

Figyelt kérdés
Napi szinten többen is jelentjük a csoportot azonban a facebook nem hajlandó törölni.
2016. jan. 8. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 RebelCsabi ***** válasza:
85%
Szerintem próbáld meg 1-666-HAARP vagy az 1-666-CHMTRL számon.Bár az ügyfélszolgálat 8-tól 16 óráig fogadja a hívásokat.
2016. júl. 4. 19:36
 22/90 anonim ***** válasza:
80%

Mert nem ütközik a közösségi irányelvekkel. (Amit te pártolsz, az már viszont jóval nagyobb valószínűséggel súrolja a határt, no de ezt hagyjuk.)

És mert szólásszabadság és demokrácia van. Attól, mert téged sért valami, nem fogják a hisztis vergődős jelentgetéseid miatt törölni.

Engem is sért(hetne) pl. sok csoport, mégsem jelentgetem.

Mert:

1. Kibírom, mert nem vagyok punc1

2. Megtanultam röhögni rajtuk.

3. Megtanultam ignorálni őket.

4. Ha vitatkoznom kell velük, vannak megalapozott érveim, nem csinálom azt, hogy az érvekből kifogyván megyek sírni, hogy jájj jájj Facebook adminbácsi, tessék már kitörölni kéremcéppen eztet meg eztet.

Ezzel csak a saját vitaképtelenségedet és vereségedet ismered el :)

2016. júl. 4. 19:41
 23/90 anonim ***** válasza:
76%

RebelCsabi:

azt elfelejtetted mondani, hogy hívásnál milyen adatokat kell megadni: vércsoportot, van-e betegséged, TAJ szám, személyi igazolvány/útlevél/jogsi szám, a lábad mérete, mit ettél tegnap este 19:06-kor, stb.... .

Ja és nem elég bemondani, tárcsás telefonon kell ezeket megadni - meg hát na, a régi készülékeket csak nem dobjuk el! :D

2016. júl. 4. 19:41
 24/90 RebelCsabi ***** válasza:
81%
Ja tényleg!De ezt az operátorgyík-kolléga el szokta mondani
2016. júl. 4. 19:43
 25/90 Hansl ***** válasza:

"A kérdező kommentje: Nem is vártam mást."

Hülye kérdésre hülye válasz.

2016. júl. 4. 19:44
 26/90 anonim válasza:
89%
az ember fogja a macskát, és éjfél felé kimegy a temetőbe, oda, ahol valami gonosztevőt vagy rossz embert temettek el. Pontban éjfélkor aztán jön az ördög, néha kettő vagy három is, de nem látni őket, csak annyit hallani, mintha a szél fújna, esetleg néha hallani, amint beszélnek. Mikor aztán el akarják vinni a gonosz lelket, meg kell fordulni, és az ördögök után kell dobni a döglött macskát. Közben ezt kell mondani: "Ördög, menj halott után; macska, menj ördög után; kemtrélfunclub, menj macska után; többet ne is lássalak!" Ez minden ilyen csoportot elpusztít.
2016. júl. 4. 19:51
 27/90 anonim ***** válasza:

Hansl:

hagyjad már! Valakinek le kell írni azt, ami úgyis nyilvánvaló: Cukrosüveg Márk is háttérhatalmi kolléga, a FB-ot DIREKT a titkosszolgálatoknak hozta létre, mert így sokkal jobban nyomon lehet követni az embereket - maguktól posztolnak ki, mindenféle dolgot! Muhahahaha!!!

2016. júl. 4. 19:52
 28/90 anonim válasza:
Természetesen döglött macskára van szükség.
2016. júl. 4. 19:53
 29/90 Hansl ***** válasza:

Igazad van... akkor 444 és 666 és MAP! és Cthulhu fhtagn IS!!!

(sátáni kacaj helye itt)

2016. júl. 4. 19:55
 30/90 anonim ***** válasza:
83%

Látom te is csoport tag vagy!

Én is (az, aki családinév rokonja a nagy oltásellenesnek).

2016. júl. 4. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!