A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?
Figyelt kérdés
Napi szinten többen is jelentjük a csoportot azonban a facebook nem hajlandó törölni.2016. jan. 8. 14:58
41/90 anonim válasza:
Valaki nagyon olcsón dolgozik... .
Ez nekem gyanús... nagyon gyanús... melyik kolléga kér ennyire kevés zsebpénzt???
42/90 RebelCsabi válasza:
A szakszervezetnek nem sikerült emeltetni a repülési/szórási órabért.Csak az alapot..;)
43/90 anonim válasza:
Káporka, nem úgy vot, hogy nyugdíjba mész? :D
44/90 anonim válasza:
Sikerült leOLTANI a kérdezőt? Megnyugodott már a napi kemtrélhívő?
Ha igen, akkor folytatjuk tovább a szórást, irány Baja!
45/90 anonim válasza:
És nyugodtan viheted Gzabát, Labant Csabikát meg a többi agyhalottat is :D
46/90 A kérdező kommentje:
Magyar Attilát pedig valaki visszafoghatná ha már ide küldött titeket. Undorító egy stílusa van és még sokat is képzel magáról.
2016. júl. 4. 20:28
47/90 anonim válasza:
Kérdező - mit képzelsz? Nekünk Soros György szólt, hogy valaki feltett egy kérdést a gyk.hu-n és oltsuk már le!
48/90 Háttérhatalom Zrt. válasza:
MAC. Címét rögzítettük, munkatársunk nemsokára felkeresi önt és elmagyarázza önnek a tényeket.
Üdv: HH.Zrt.
49/90 anonim válasza:
MEGNYUGODTAM!
ITT VAN A NAGYFŐNÖK!!!
50/90 anonim válasza:
Lel, senki nem küldött. Be lett téve a kérdés, hogy legyen min röhögni, eztán sokan rákaptak. Abban sem vagyok biztos, hogy Magyar Attila látta-e már a posztot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!