Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Facebook miért nem képes...

A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?

Figyelt kérdés
Napi szinten többen is jelentjük a csoportot azonban a facebook nem hajlandó törölni.
2016. jan. 8. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
Kérdező - megnyugodtál?
2016. júl. 4. 21:46
 62/90 anonim válasza:
Mi van gyökér?
2016. júl. 5. 00:56
 63/90 anonim válasza:
Osztotam, lálykoltam, arany szinü áLYfoN kelene. Arany szinü. Vagy bunyospityu kazeta. Ha nincs ályfón. Köszcsy
2016. júl. 5. 13:51
 64/90 anonim ***** válasza:

Hát sajna ájfonunk elfogyott!

Így jártál, legközelebb a MSN messengeren keresztül add meg az iwiwes adatlapod elérhetőségét, február 29. napon és a nyertesek nevét a BPTV-n adjuk közre.

2016. júl. 5. 14:56
 65/90 Dancsoltó Péter válasza:
100%
Hát én úgy vélem... hogy a kérdező lelépett. Szerintem nem gondolta át amikor kérdést írt ki. Nem jutott eszébe, hogy a Háttérhatalom zrt. mindig és mindenhol figyeli és keményen föllép az ilyen... kicsapongások ellen.
2016. júl. 6. 07:31
 66/90 anonim ***** válasza:

Mindenütt ott vagyunk (Sanyikám! Azért már előbujhatsz a kéményből!)!

Minden egyes lépésedet figyeljük (Igen, még azt is, mikor éppen WC-n vagy, bár mondjuk, jó büdös van akkor, mintha egy halott patkányt ettél volna)!

Előlünk nincs menekvés, előlünk nem bújhatsz el (Igen, hallod - mik jók voltunk a bújucska játékban)!

IP és MAC címedet (bár ezt tök fölöslegesen, mert másképp is meg vagy figyelve) + meg minden más rögzítünk, amit kommentelsz, fényképet töltessz fel, stb (Azért te miattad több TB-s vinyót venni luxos, legalbb a bikinis képeidet hagyhattad volna meg magadnak, úgyis csúnya vagy!).

Csak hogy tudd, mindenért mi felelünk (bár a tegnap esti dudaszó nem tudom, kinek a műve volt, de üsse kő!), mi vagyunk a kormányok mögött, mi vagyunk a tüntetők mögött (baromira sok pénzbe kerül ez a megosztottság, de mindegy), vagyis akarkivel is szimpatizálsz, az minket szolgál (na jó, a kis kocsmai párt pont nem, de ők sosem jutnak be a Parlamentbe - hehe!).

Jól befost#l - mi? (Na azért ne mi előttünk csináld, mert a végén még kinyirsz minket).

2016. júl. 8. 07:49
 67/90 anonim válasza:
0%

Érdekes, mert én annak idején indítottam egy facebook csoportot, amely internetes trollok szemétkedéseit tárta fel a nyilvánosság számára, de lényegében semmiben nem szegte meg a facebook szabályait, mégis törölték. Később kiderült, hogy azért törölték, mert rengetegen (legalább több százan) jelentették a csoportot (akkor még a régi jelentési lehetőségek voltak) és valószínűleg a cenzorok nem azt vizsgálták, hogy az 500-600 vagy 6 ezer bejelentésnek van-e alapja, hanem gondolták, ha ennyien jelentik, akkor csak van benne valami!... NEM VOLT! Alaposan áttanulmányoztam az akkori szabályokat, nem szegte meg egyiket sem a csoport, egyik bejegyzésével sem!

SZÓVAL A MEGOLDÁS A KÉRDÉSBEN EMLÍTETT TÖRLÉSRE: MINÉL TÖBBEN JELENTENI AZ OLDALT ÉS NAGYON FONTOS, HOGY EGYSZERRE, TEHÁT LEGALÁBB TÖBB SZÁZAN ÉS AZONOS NAPON JELENTENI!

Ezt a módszert a mai napig alkalmazzák internetes trollok, a nekik nem tetsző facebook oldalak töröltetésére!

2016. júl. 10. 23:49
 68/90 anonim ***** válasza:
100%
Gekkószán, Káporkám! Nem fog menni. Kérj HIVATALOS VIZSGÁLATOT!!!!
2016. júl. 11. 11:35
 69/90 anonim válasza:
Hivatalos vizsgálatot!
2016. júl. 14. 12:55
 70/90 A kérdező kommentje:
Ha Gekkó san O.Gábor személyét takarja akkor innen menjen messzire. Az ő sorozatos bénázásainak és semmit mondó munkáinak eredménye az, hogy ez a csoport ilyen mértékben elszaporodott.
2016. júl. 14. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!