A Facebook miért nem képes törölni a Chemtrail rajongói klubot? Hogyan lehetne elérni a törlését?
Hát sajna ájfonunk elfogyott!
Így jártál, legközelebb a MSN messengeren keresztül add meg az iwiwes adatlapod elérhetőségét, február 29. napon és a nyertesek nevét a BPTV-n adjuk közre.
Mindenütt ott vagyunk (Sanyikám! Azért már előbujhatsz a kéményből!)!
Minden egyes lépésedet figyeljük (Igen, még azt is, mikor éppen WC-n vagy, bár mondjuk, jó büdös van akkor, mintha egy halott patkányt ettél volna)!
Előlünk nincs menekvés, előlünk nem bújhatsz el (Igen, hallod - mik jók voltunk a bújucska játékban)!
IP és MAC címedet (bár ezt tök fölöslegesen, mert másképp is meg vagy figyelve) + meg minden más rögzítünk, amit kommentelsz, fényképet töltessz fel, stb (Azért te miattad több TB-s vinyót venni luxos, legalbb a bikinis képeidet hagyhattad volna meg magadnak, úgyis csúnya vagy!).
Csak hogy tudd, mindenért mi felelünk (bár a tegnap esti dudaszó nem tudom, kinek a műve volt, de üsse kő!), mi vagyunk a kormányok mögött, mi vagyunk a tüntetők mögött (baromira sok pénzbe kerül ez a megosztottság, de mindegy), vagyis akarkivel is szimpatizálsz, az minket szolgál (na jó, a kis kocsmai párt pont nem, de ők sosem jutnak be a Parlamentbe - hehe!).
Jól befost#l - mi? (Na azért ne mi előttünk csináld, mert a végén még kinyirsz minket).
Érdekes, mert én annak idején indítottam egy facebook csoportot, amely internetes trollok szemétkedéseit tárta fel a nyilvánosság számára, de lényegében semmiben nem szegte meg a facebook szabályait, mégis törölték. Később kiderült, hogy azért törölték, mert rengetegen (legalább több százan) jelentették a csoportot (akkor még a régi jelentési lehetőségek voltak) és valószínűleg a cenzorok nem azt vizsgálták, hogy az 500-600 vagy 6 ezer bejelentésnek van-e alapja, hanem gondolták, ha ennyien jelentik, akkor csak van benne valami!... NEM VOLT! Alaposan áttanulmányoztam az akkori szabályokat, nem szegte meg egyiket sem a csoport, egyik bejegyzésével sem!
SZÓVAL A MEGOLDÁS A KÉRDÉSBEN EMLÍTETT TÖRLÉSRE: MINÉL TÖBBEN JELENTENI AZ OLDALT ÉS NAGYON FONTOS, HOGY EGYSZERRE, TEHÁT LEGALÁBB TÖBB SZÁZAN ÉS AZONOS NAPON JELENTENI!
Ezt a módszert a mai napig alkalmazzák internetes trollok, a nekik nem tetsző facebook oldalak töröltetésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!