Kollégiumban lakó egyetemisták! Nektek milyen a kapcsolatotok a szobatársaddal/társaitokkal?
Mennyien vagytok egy szobában? Le tudnátok írni hogy milyen az általános hangulat, mennyit beszélgettek, milyen viszonyban vagytok egymással?
A többi koli lakóval milyen a viszonyotok?
Én nemrég költöztem be, és kíváncsi vagyok hogy máshol milyenek a kolik :)
a kolis szobatársak mindenhol ugyan azok
a kocka aki egész nap csak LOLozni meg ilyeneket tud
a bulibáró aki wc-re is csak sörrel jár és mindenre van egy története ahol valaki kidőlt egy buliban
a gyurmagyuri akit csak a csirkerizse érdekel és csak erről tud beszélni
a DJ akinél ha kell ha nem megy a youtube
tanulni nem is láttam még senkit...
Mi négyen vagyunk (lányok)
A szobatársaim mind nagyon kedvesek és aranyosak, viszont én nem vagyok egy szociális fajta, szóval túl sokat nem szoktam velük beszélgetni, sokszor egész nap csak annyit, hogy köszönök nekik, és akkor ennyi. Van amikor még megkérdezem mi újság, és akkor beszélgetünk pár mondatot. Ők egymással azért kicsit többet szoktak beszélgetni.
De amúgy szeretek koliban lakni és örülök, hogy rendesek a szobatársaim.
A többi lakóval még kevesebb a kapcsolatom, de a szobatársaim szoktak pl a közös konyhában enni, és ott beszélgetnek a többiekkel, én nem szoktam, mert nem vagyok az a beszédes fajta.
20/L
Mi hárman vagyunk egy szobában. Elég jóba vagyunk, bár még nem volt közös programunk a szobán kívül. Beszélgetni kb annyit szoktunk, amennyit a szobában vagyunk. Általában jól elvagyunk, bár van amikor inkább csak csendben gépezünk vagy tanulunk.
A többi lakóról pedig annyit, hogy a mi kolinkban különböző klubok vannak, amik mondhatni nagyobb baráti körökként szolgálnak. Szóval amelyikben vagyok ott kialakult egy jó társaság, plusz még ismerek jó pár másik embert innen-onnan.
Összességében nekem nagyon tetszik a kolis élet. Az egyetlen hátránya "csupán" az, hogy a barátnőzést kicsit nehezebb megoldani, mint mondjuk egy albiban.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!