Budapesten, Budapest környékén melyik lakó térséget ajánlanátok egy hatvanas házaspárnak, ugy l8 millióig? Társasházból mennénk önálló házba. Épitkezni már nem akarunk.
Én 5 éve költöztem Óbudáról Fótra. Bár én fiatal vagyok, de pont a mi környékünkön sok a nyugdíjas is. Fót nekem azért volt szimpatikus, mert se nem túl menőzős gazdag környék, se nem lepattant putri. Minden megvan az orvosi rendelőtől a tescon át az éjjelnappalikig.
A közlekedés remek, a vonat a Nyugatiba visz és fél óra a menetidő, autóval pedig lehet menni az M3-as felé, vagy a Váci út felé, vagy Budára a Megyeri hídon.
Mi 18 millióért 80 négyzetméteres medencés házat vettünk 500 négyzetméteres telken üdülő övezetben (de belterület) vonathoz közel, de mégis az erdő szélén.
Én ezt a környéket szívből ajánlom.
Szerintem jobb választás az agglomeráció, mert amiatt, hogy Bp közigazgatási határán belül van egy ingatlan máris drágább, de lehet sokkal messzebb a központtól.
A pilisi régiónak nagyon rossz a közlekedése, mert akár a Szentendrei, akár a Bécsi úton akar bemenni az ember a városba reggel befelé, délután kifelé állandó dugóra számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!