Az alattam lakó a Wc-ben dohányzik, a szaga ömlik fel hozzánk. Mit lehet ilyenkor tenni?
Most már minden este vastagon ömlik fel a WC-be a cigiszag. Ha csak egyszer kétszer fordul elő nem is zavar, de ez már sok. A panelben este már nincs szellőztetés, nyilván a wc-n nincs ablak, tehát bejön a folyosóra, sokszor a szobában is érezni.
Nyilván ha lemegyek szólni neki nem fog bocsánatot kérni és nem bagózni a budiban. Inkább az érdekelne kihez fordulhatok ez ügyben vagy mit lehet tenni.
lehet azért cigizik a wc-ben,mert titkolja valaki elől, Csengess be,és buktasd le.
vagy
Vegyél illatosítót a wc-be
Lakógyűlésen kell felvetni, ha elegen támogatnak, biztos ki lehet építeni valamiféle elszívót.
Egyénileg nem tudsz mit tenni, miért ne dohányozhatna a saját lakásában.
Az ételszag nem zavar? Amíg panelben laktam, az alattam lakó rendszeresen leégette az ételt!
Tegyél a WC-dbe illatosítót vagy füstelszívót, ha ennyire zavar.
Igen, zavar a dohányszag, mert órákig terjeng a lakásban. Ráadásul gyerek is van.
Azt hiszem a nagydolgát mindenki a WC-ben végzi el és azt amúgysem lehet érezni. Művészet lenne akkorát pakolni, hogy áradjon fel a bűze. Arról nem is beszélve, hogy azt lehúzod ugye. Ki nem állhatom a hülye bagósokat, aki a saját lakásába azért nem akar bűzt, hát bemegy a budiba, bűzölögjön másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!