Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van akinek még nincs elege a...

Van akinek még nincs elege a tömblakásból?

Figyelt kérdés

Számomra már az idei végkimerülés ez az egész, mert ott tartunk, hogy a szomszéd már azért ordibál, hogy halkabban járkáljunk a szőnyegen, mert éjjeles és így nem tud aludni nappal, na meg volt olyan, hogy azért dörömbölt az ajtón, hogy halkabban telefonáljunk, mert állítólag mindent hall.

De ezt már nem lehet bírni, most a legújabb az, hogy állítólag a vizelés is áthallatszik, és amiatt ordít, hogy miért járunk "annyiszor" wc-re.

Szerintetek ez normális? Más hogy bírtja a tömbházakat?

Van esetleg valami jogszabály erre, hogy mi az amit köteles vagyok eltűrni és mi az amit nem? Ugyanis ez már minden elképzelhető határon túl megy, és ide már nyugtató kell lassan.

Az már csak természetes ezek után, hogy TV-t nézni vagy zenét hallgatni csakis fejhallgatóval lehet, mert máris veri az ajtót megint ...

Tényleg megőrülök már lassan, de azért én is laktam első emeleten, és úgy, hogy felettem 3 kisgyerek volt, akik aztán csinálták a zajt keményen, mégse jutott eszembe soha megjegyezni.

Ezért lenne jó valami jogszabály, ami konkrétan körülírja, hogy mégis mi mennyi, mert ez így tarthatatlan.

2012. nov. 10. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A közös képviselővel kellene beszélni, ha az idegbeteg szomszéddal hiába próbáltok. Vannak ilyenek sajnos, szomszédjait nem válogathatja meg az ember.

Én egész eddigi életemet lakótelepen éltem le, most is ott élek. Mindenféle szomszédunk volt már: idegbeteg alattunk lakók, aki folyton kopogtak, a "zaj" miatt, mikor húgommal gyerekek voltunk. Felettünk mindig más albérlők, köztük olyanok, akik éjfél után rendezgették át a szobájukat rendszeresen. Ugatós, bolond kutya 3 emelettel feljebb. Türelmetlen anyuka, aki a kisgyerekivel üvöltözött. Lakók, akik fúrnak-faragnak, előfordult, hogy jócskán éjszaka kopácsoltak.

Most is van szomszédunk, aki időnként hangosan hallgatja a zenét, de mostanában már nemigen, nem vészes.

Töbházban szinte mindig történik valami.

2012. nov. 10. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!