Írjak neki? Ne írjak? Szívesen beszélnék vele, de tartok, hogy ha meglátja, hogy írtam neki, akkor elege lesz
Figyelt kérdés
Egy férfi tartott még szeptemberben előadást. Mondta, hogy lehet neki írni e-mailt, ha 'beszélgetni' akarunk a témáról. Írtam neki, megtaláltuk a közös hangot, de félek neki megint írni, mert úgy érzem, 'fárasztom' a hülyeségeimmel...2010. nov. 19. 19:06
1/3 anonim válasza:
Ha ő ajánlotta fel,hogy lehet neki irni,akkor írj neki nyugodtan.
Amugy megkérdezhetem milyen témáról tartott előadást? Csak azért kérdezem,mert ismerös ez a szitu. Vagyis én is voltam előadáson,és megkaptam én is az illető e-mail címét. Lehet,hogy ugyanaz :) Köszi szépen,ha megírod
2/3 A kérdező kommentje:
Alkoholról...
Te milyen előadáson voltál? :)
2010. nov. 19. 19:17
3/3 anonim válasza:
Környezet védelem. Akkor nem egy. De tényleg,írj neki nyugodtan,azért adta meg az elérhetöségét. Biztos nem kérdezel butaságot,és nem fárasztod. Nem lehet mindenki tájékozott az adott témában.Amugy én nyuszi vagyok,mert nem merek neki irni :) Nem tudom hogy kezdjek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!