Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen témákról beszélnek...

Milyen témákról beszélnek szívesen a 40 éves körüli nők?

Figyelt kérdés

egy új kapcsolat ápolása érdekében milyen beszédtéma hozható fel 23 és egy 40 éves emberek között.

Nem felszedős témák érdekelnek hanem ilyen általánosak

2011. aug. 7. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanarról, mint más korú nök! NEM a kora számit, hanem az érdeklödése, iskolázottsága, müveltsége.
2011. aug. 7. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdeklődési körtől függ. Én 22 vagyok, anyukám 44,mi mindenről beszélgetünk, családalapításról, gyereknevelésről, esküvőről.

Apukám 46 éves, mindketten szeretjük a politikát,a horgászatot.

A barátaim 35-55 évesek, velük is munkáról, társadalmi dolgokról, személyes témákról, hobbikról stb. :)

2011. aug. 7. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha van közös ismerősötök, meg kellene kérdezned, milyen típusú ember. Én pl. 42 vagyok, de a világon bármiről szeretek beszélgetni. Ha fiatalos gondolkodású, akkor meg fogsz lepődni, mennyire nem sok az a köztetek levő tizenhúsz év. Ráadásul ő is törekedni fog, hogy megtaláljátok a közös hangot. Ki ő, munkakapcsolat, vagy pl. barátod anyuja?
2011. aug. 7. 14:04
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget
2011. aug. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!