Miért beszélnek ki a szüleim?
Lehet,hogy ma elvetettem a súlykot azzal,hogy kicsit hangosabban beszéltem anyámmal..annyi volt az idegességem indoka,hogy megfogja a ruháimat koszos kézzel(isten tudja,hol nyúlkál még ráadásul,mikor bejön a szobámba,mert hát látom).Nem akarom leégetni anyám,de ez már szánalmas,amit ma este művelt!
Vékony a fal.. aztán hallottam,amit apámmal beszélt.
Apám:
"Mit vesz fel évzáróra?"
Anyám:
"Rövid gatyát.Olyan bunkó volt az előbb!"
Meg még beszéltek valamit..
De hát ne csodálja,ha koszos kézzel fogja meg a ruháimat,hogy akkor bunkó vagyok vele.
Azt hittem, hogy a kibeszélést valami barátra, ismerősre, szomszédra értetted, hogy nekik panaszkodtak.
Ebben nincsen semmi rossz, hogy a szüleid megbeszélték, hogy mi van veled.
Azért most vesd össze: ők megbeszélik családon belül egymással a dolgot.
Te meg felteszel ide egy kérdést, ahol bárki elolvashassa. Ez rosszabb. Szóval miről is beszélsz?
De így,hogy ezt mondják,hogy bunkó a gyerek?Nagyon érdekes.A szemembe mér nem mondja meg,hogy vissza vehetnék?Annyi volt,hogy kicsit feljebb emeltem a hangom.Nem voltam bunkó,nem éreztem magam annak.
A szomszéddal nem beszél,haragszanak egymásra,azt is bunkónak mondják.Meg úgy általában a faluban mindenkit.Az más kérdés,hogy őket sem szeretik.
Itt senki nem néz magába.Én tudom,hogy nem szabadott volna hangosan beszélnem,mert anyám hiperérzékeny.
Nem vagyok PIPISKE,másrészt segítek.Igaz,nem a mosásban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!