Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszélnek ki a szüleim?

Miért beszélnek ki a szüleim?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy ma elvetettem a súlykot azzal,hogy kicsit hangosabban beszéltem anyámmal..annyi volt az idegességem indoka,hogy megfogja a ruháimat koszos kézzel(isten tudja,hol nyúlkál még ráadásul,mikor bejön a szobámba,mert hát látom).Nem akarom leégetni anyám,de ez már szánalmas,amit ma este művelt!

Vékony a fal.. aztán hallottam,amit apámmal beszélt.

Apám:

"Mit vesz fel évzáróra?"

Anyám:

"Rövid gatyát.Olyan bunkó volt az előbb!"

Meg még beszéltek valamit..

De hát ne csodálja,ha koszos kézzel fogja meg a ruháimat,hogy akkor bunkó vagyok vele.

2011. jún. 16. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te meg ne csodálkozz azon, hogy ha bunkó vagy, ezt tovább is adja.
2011. jún. 16. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
NA meg ne sértodj,de miért ne beszélhetn´ének rólad a szuleid?Ebben semmi rossz nincs.Te sose beszélsz máról valakivel?Amúgy te meg most a szuleidrol írsz,olyan mintha kibeszélnéd oket.A ruháidat meg gondolom ok veszik,és az anyukád mos rád.Te olyan pipiske lehetsz,aki nem segít az anyukájának,úgyhogy azon se csodálkozz ha nem tudod miket fog meg.Amúgy meg biztos o is mossa ki.
2011. jún. 16. 22:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy ők kommunikálnak egymással. az nem kibeszélés, ha egy házaspár megbeszélik egymás közt a gyerekük dolgát. Az lett volna az, ha anyád átrohan a szomszédba és a Magdi nénivel sutyorog, stb. De a férjével még szép, hogy mindent megbeszél.
2011. jún. 16. 22:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hogy a kibeszélést valami barátra, ismerősre, szomszédra értetted, hogy nekik panaszkodtak.

Ebben nincsen semmi rossz, hogy a szüleid megbeszélték, hogy mi van veled.

2011. jún. 16. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért most vesd össze: ők megbeszélik családon belül egymással a dolgot.

Te meg felteszel ide egy kérdést, ahol bárki elolvashassa. Ez rosszabb. Szóval miről is beszélsz?

2011. jún. 16. 23:16
 6/13 A kérdező kommentje:

De így,hogy ezt mondják,hogy bunkó a gyerek?Nagyon érdekes.A szemembe mér nem mondja meg,hogy vissza vehetnék?Annyi volt,hogy kicsit feljebb emeltem a hangom.Nem voltam bunkó,nem éreztem magam annak.

A szomszéddal nem beszél,haragszanak egymásra,azt is bunkónak mondják.Meg úgy általában a faluban mindenkit.Az más kérdés,hogy őket sem szeretik.

Itt senki nem néz magába.Én tudom,hogy nem szabadott volna hangosan beszélnem,mert anyám hiperérzékeny.

Nem vagyok PIPISKE,másrészt segítek.Igaz,nem a mosásban..

2011. jún. 16. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Shakespear sok oldalnyi gondolatot vetett papírra ezzel kapcsolatban. Sok hűhó semmiért a címe...
2011. jún. 16. 23:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem érdekel.. holnap reggel évzáró,10 re mindenképp itthon vagyok,fényesre nyalom a házat neki!Majd leszokik a kibeszélésről meg arról,hogy folyamatosan csak szid.
2011. jún. 16. 23:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Mintha eddig nem nyaltam volna fényesre a házat a felmosóval!! Meg a koszos edényeket is.
2011. jún. 16. 23:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan kívánom neked, hogy ennél nagyobb bajod sose legyen az életben!!
2011. jún. 16. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!