Miért beszélnek ki a szüleim?
Lehet,hogy ma elvetettem a súlykot azzal,hogy kicsit hangosabban beszéltem anyámmal..annyi volt az idegességem indoka,hogy megfogja a ruháimat koszos kézzel(isten tudja,hol nyúlkál még ráadásul,mikor bejön a szobámba,mert hát látom).Nem akarom leégetni anyám,de ez már szánalmas,amit ma este művelt!
Vékony a fal.. aztán hallottam,amit apámmal beszélt.
Apám:
"Mit vesz fel évzáróra?"
Anyám:
"Rövid gatyát.Olyan bunkó volt az előbb!"
Meg még beszéltek valamit..
De hát ne csodálja,ha koszos kézzel fogja meg a ruháimat,hogy akkor bunkó vagyok vele.
Most ezt úgy mondod, mintha te SOHA ismétlem SOHA nem beszélnél ki senkit. Mellesleg a szüleid nem szentek, hanem emberek, igen kibeszélnek téged, egymást, a szomszédot, a rosalindát, a híradót, a paradicsomot mindent. Ezt hívják kommunikációnak. Ha bunkó voltál akkor miért ne közölhetné egy másik emberi lénnyel, hogy mennyire megbántottad, hogy pofátlanul beszéltél vele? Te nem ezt teszed éppen? Az rendben van, ha a kölyök kipofázza a családi szennyest az interneten, de a szülő ezt négy fal között, családon belül nem teheti meg?
Értem én, amíg nem téged beszél ki a világ addig minden rendben, amíg valaki más a téma. De segítek a többi embernek te is csak valaki más vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!