Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van okom félni...

Szerintetek van okom félni attól, hogy elege lesz a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

2 hónapja pánikbeteg vagyok. A dokim azt javasolta, hogy ha valami problémám van, mondjam el valakinek, mert valószínűleg attól jött ki a pánikbetegségem, hogy nem szeretek másokat untatni a gondjaimmal, és túl sok mindent tartogatok magamban. A legjobb barátnőm azt mondta, neki bármikor bármit elmondhatok. Eddig nehéz volt panaszkodnom, de most meg már kezdek túlságosan megnyílni, mindig nyafogok szegénynek, ő meg ahol tud, segít. Próbálnék én is segíteni, amikor neki lenne szüksége rá, de sose tudok neki semmi értelmeset mondani. Félek, hogy előbb-utóbb elege lesz ebből a helyzetből, és megutál.

És attól is félek, hogy egy idő után találkozni se akar majd velem, többször is volt már pánikrohamom, amikor épp együtt lógtunk, és olyankor biztos pocsék lehet neki ott állni és nézni engem...

19/l

2010. júl. 3. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:

nincs

az hiányzik még, hogy a pánikbetegség mellé még egy + dologtól is elkezdje betegesen rettegni

2010. júl. 3. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne emiatt elegem a barátnőmből, eszembe se jutna megutálni vagy ilyesmi... és ahogy leírod, szerintem a barátnődnek sincs ezzel baja, csak te stresszelsz ezen, szóval szerintem nyafogj neki nyugodtan :) Jobbulást!

19L

2010. júl. 3. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
sok függ attól hogy mennyire barátnő az a barátnő.és ha már unja azt észre kell hogy vedd rajta(ha jó az antennád).aztán meg is kérdezteted tőle egyenesbe.hiszen ezért barátnő.nem?
2010. júl. 3. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az anyukám beteg és eszemágában sincs ezért elitélni,eltávolodni tőle!Mond el a barátnődnek,hogy mit érzel és ő majd elmondja,hogy mit gondol!Bízz benne!
2010. júl. 3. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is. Ha gondolod, néha szívesen beszélgetek veled.
2010. júl. 3. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!