Barátnőmnek 3 napja késik, de gumival csináltuk, még a gumiba sem mentem el, csak néha volt olyan hogy max 3-szor bedugtam gumi nélkül, van okunk félni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 18:34
1/8 anonim válasza:
Gyerekek, hogy lehettek ilyen idióták? Gondolkozzatok már el egy kicsit, hogyan lehetne terhes, ha nincs mitöl?
2/8 anonim válasza:
szerintem várjatok még a szexszel, míg értitek mi hol miért történik.
kis művelődés.
aztán viszont szex, mert mi az a 3szor bedugom-effektus?
ez baromság
3/8 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk eggyütt, és a 3-szor bedugom effektust arra értem, hogy az elején volt, és akkor azután húzott rá gumit. am köszönöm a választ.
2009. febr. 14. 18:43
5/8 anonim válasza:
Elméletileg az előváladéktól is teherbe lehet esni... Szóval minden megtörténhet, de szerintem most csak az idegeskedéstől késik! Vegyetek egy tesztet, ha pár nap múlva nem jön meg!
6/8 anonim válasza:
nem!ugyélehet peteérése sincs ha késik neki
7/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sincs rá sok esély :) én hasonlóan jártam. nem is jött meg, sőt még a következő hónapban sem. így hát elég aggodalmasan teltek a hetek. voltam dokinál és mondta, hogy nem vagyok terhes pedig a létező összes tünetet produkáltam. :) de mégsem. az agy sokmindenre képes ilyenkor ... tehát szerintem nyugodj/nyugodjatok meg de legközelebb ne kockáztassatok! én is tanultam az esetből! első és utolsó volt!
L/18
8/8 A kérdező kommentje:
Hát még mindig semmi:S hasfájás se :S
2009. febr. 16. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!