Ezért feljelenthető volnék becsületsértés vádjával?
Hát, ha olyan gazember, mint az ErdeiMari főnöknőm, akkor nem kell félned. (Visszaélt a szeretetemmel, bizalmammal, meglopott. Az adott szavát két napig tudta megtartani, mert fontosabb volt a pénz, mint a becsület.) Ezeknek nincs becsülete, azaz nincs mit megsérteni. Azért meg senkit nem szoktak feljelenteni, mert leírja az igazat. Le kell vonnunk a vonzszekvencát: az életünk során találkozhatunk gané emberekkel is. Ha a bíróság kimossa, mint szerecsent, akkor az jusson eszedbe, hogy ha a szart becsomagoljuk, attól az még az marad. (Ezt is ő mondta, de nem tudtam, hogy magáról beszél.)Az ilyen emberek erkölcsileg alulról súrolják a nullát. Kettőnk között az a különbség, hogy én szeretem azt a gazembert aki átvert, te meg nem. De nyugi, te jó ember vagy, mert azokat szokták átverni a rosszak, és nem fordítva. Üdv a klubban.
Ölellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!